Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Vodiči, pozor! Poľadovica hrozí aj zajtra

(Zdroj: ČTK)

BRATISLAVA - Pretrvávajúci dážď, ktorý sa v priebehu noci postupne rozšíri zo západného Slovenska na celé územie, bude postupne namŕzať.

Ako Bleskovky.sk informovala Jana Čerbová zo SHMÚ, na západe a juhu stredného Slovenska by mali pokračovať zrážky, ktoré pri očakávaných teplotách 0 až -4 stupňov Celzia môžu namŕzať.

Vodiči, ale aj chodci by mali byť preto opatrnejší. V priebehu dňa bude na našom území veľká, na západe a juhu stredného Slovenska zmenšená oblačnosť. Miestami nás čakajú prehánky, na horách snehové.

Horský priechod Donovaly popoludní otvorili aj pre nákladné vozidlá s dĺžkou nad desať metrov, podvečer o 18:00 ho však opäť uzavreli. Vodiči by sa naďalej nemali cez horský priechod Čertovica púšťať bez snehových reťazí.

Podľa Slovenskej správy ciest boli dnes diaľničné úseky, rýchlostné komunikácie a cesty na Slovensku zjazdné, prevažne vlhké až mokré. V stredných a vyšších polohách stredného a východného Slovenska museli motoristi jazdiť po utlačenom snehu v hrúbke od jedného do siedmich centimetrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu