Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Pavol Paška: Pohľad do jeho prepychu

Predseda parlamentu Pavol Paška (49) Zobraziť galériu (3)
Predseda parlamentu Pavol Paška (49) (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE - Neskutočný luxus. Ten si užíva šéf parlamentu Pavol Paška (Smer). Zimná záhrada, bazén, telocvičňa, prekrásna terasa a k tomu obrovský apartmán. To všetko je súčasťou bytov pre vyvolených. Paška stále tají, ako sa ku kráľovskému bývaniu dostal. Už len z pôdorysu je jasné, že musí ísť o hniezdočko s trhovou hodnotou aj niekoľko desiatok miliónov korún.

V polyfunkčnom objekte sa nachádza sedem apartmánov. Postavila ho firma City Park Club. S jej majiteľom Pavol Paška v minulosti podnikal. Podľa známeho košického architekta, ktorý chcel zostať v anonymite, ide o luxusne zariadenú stavbu. „Prekvapilo ma, že sa tam dá aj bývať. Skôr to vyzerá tak, že to bolo projektované pre účely firmy a jej mimopracovného vyžitia,“ skonštatoval pri pohľade na návrh budovy.

Šéf parlamentu pritom donedávna býval na obyčajnom sídlisku. „Apartmány sú vysoký nadštandard. Pokojne sa v nich môže bývať celoročne, keďže ide rozlohou o veľké byty,“ podotkol architekt. Takýto nadštandard sa nevidí ani v Bratislave. „Vyzerajú tak papalášske byty,“ uzavrel. Paška otázky Nového Času ignoruje. Po hovorkyni Smeru odkázal, že zatiaľ sa nemá k čomu vyjadrovať.
 

Pavol Paška: Pohľad do
Zobraziť galériu (3)

 

 

Jeden z najdôležitejších mužov krajiny stále odmieta vysvetliť, ako sa dostal k luxusnému bývaniu.

Pavol Paška: Pohľad do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu