Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Sklovská, Kučera a Čekovský naspievali vianočnú pieseň pre deti!

Sisa Sklovská
Sisa Sklovská (Zdroj: Život)

BRATISLAVA - Televízna šou Hodiny deťom 6. decembra o 20.00 hod. na STV 1!
Prečo sa Milka Vašáryová stala kuchárkou?
Na ktorej trase robila Viki Ráková sprievodkyňu?
Ako zvládol Janko Kuric prácu zdravotníka?
Odkedy je Dominik Hrbatý kaderníkom?

Nenechajte si ujsť jedinečnú šou plnú dobrej nálady, zábavy a dobrých skutkov. Po prvýkrát sa vysiela mimo televízneho štúdia v priestoroch bratislavskej Starej tržnice pod režisérskou taktovkou skvelého Petra Nuňéza. Večerom budú sprevádzať jedinečné dvojice – Alenka Heribanová a Vilo Rozboril, Adela Banášová a Braňo Ondruš, Zlatica Puškárová a Daniel Dangl, Katka Brychtová a Vlado Vondrák.

Hodina deťom v uliciach na Mikuláša

Usmievavé decká, odznak Huga na bunde a v rukách pomarančovo-žltá pokladnička. Takto „vyráža“ Hodina deťom 6. decembra do ulíc po prvýkrát vo forme celonárodnej zbierky v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach, aby sa prihovorila k ľuďom. Nadšení dobrovoľníci z rôznych organizácií, škôl a spolkov každého darcu za ľubovolný príspevok obdaria Hugovým odznakom a informačným letáčikom. Na Mikuláša sú pripravené aj ďalšie prekvapenia. Na banskobystrickom Námestí SNP v spolupráci s Divadlom z Pasáže Hodina deťom pripravila od 16,00 do 18,00 hod. Mikulášsky program, v ktorom nebude chýbať ani anjel s čertom. V tom istom čase do 19,00 hod. na košickom Hlavnom námestí pripravilo občianske združenie Sosna rockový koncert miestnych kapiel.

Hugo a jeho kamaráti na bratislavských vianočných trhoch

Hodina deťom sa rozhodla stať súčasťou bratislavských trhov a vdýchnuť im tiež kúsok dobročinnosti, ktorá k Vianociam patrí. Stánok Hodiny deťom v kúte Františkánskeho námestia určite ľahko nájdete a to v čase od 14. až do 23. decembra. Od 14. až do 20. decembra sa budete môcť porozprávať aj s osobnosťami Hodiny deťom - Oľgou Feldekovou, Paťou Jarjabkovou-Garajovou, Viki Rákovou, Jankom Kronérom, Karolom Kučerom, ale aj s Peťom Cmoríkom či Adelou so Sajfom.

V stánku budeme ponúkať krásne výrobky ako sú sviečky, papuče, vianočné ozdoby a ďalšie darčekové predmety, ktoré s láskou vyrobili deti i dospelí z chránených dielní. Nebude chýbať ani marcipánový Hugo a Hugova maňuška. Kúpou týchto výrobkov nielenže potešíte svojich blízkych, ale aj podporíte zdravotne postihnutých ľudí z chránených dielní. Tešíme sa na vás!

Hodina deťom prichádza 9. rok

Okrem šiat nás skrášľuje aj úsmev, vzájomné porozumenie či pomoc druhému. Hodina deťom je celonárodná zbierka Nadácie pre deti Slovenska, ktorá už 9 rokov spája osobnosti, partnerov, dobrovoľníkov, darcov, aby mohla pomáhať riešiť problémy a skvalitňovať život detí a mladých ľudí na Slovensku. Pomáha deťom, na ktorých je páchané násilie, sú opustené a žijú v ústavnej starostlivosti alebo sú zdravotne a duševne postihnuté, takisto podporuje osobnostný rozvoj detí a voľnočasové aktivity a aktivity v komunite.

9. ročník Hodiny deťom nadácia odštartovala 18. októbra pokrstením veselého autobusu Hodina deťom, ktorý premáva na pravidelnej linke Bratislava – Košice a prihovára sa nielen k cestujúcim, aby sa tiež pridali. Okrem nového posolstva „Pomoc Vám pristane“, pribudli aj nové celoročné formy prispievania a to cez SMS a na pevnú linku, aby tí, čo chcú pomôcť, mohli na zbierku ľahko a kedykoľvek v roku prispieť. V tomto ročníku nadácia uzatvára účet 31. marca 2008 a na Hugove meniny 1. apríla vyhlási výsledky zbierky. Všetky vyzbierané finančné prostriedky budú na MDD starostlivo rozdelené prostredníctvom Grantového programu Hodina deťom na kvalitné projekty do všetkých regiónov Slovenska. Realizácia zbierky a kampane je hradená z finančných darov partnerov.

V minulom roku sme rozdelili celú vyzbieranú sumu 9 000 889 Sk a podporili 33 projektov na západnom Slovensku sumou 3 200 539,50 Sk, 34 projektov na strednom Slovensku sumou 2 599 810,00 Sk a 39 projektov na východnom Slovensku sumou 3 200 539,50 Sk.

Ako môžete prispieť kedykoľvek v roku aj Vy:

• poslaním SMS* na číslo 800 v sieti Orange Slovensko a T- Mobile Slovensko
• telefonicky* na číslo 18 222 v pevnej sieti Slovak Telekom
• cez bankomaty Slovenskej sporiteľne a bankomaty bánk, ktoré spravuje spoločnosť First Data International (UniCredit Bank, DEXIA banka, Poštová banka, Ľudová banka)
• na účet Hodiny deťom 222 200 200 / 0900, ktorý je vedený v Slovenskej sporiteľni
• v mzdovej učtárni svojho zamestnávateľa
• cez internet na www.hodinadetom.sk
*Cena 1 SMS a telefonátu je 55 Sk.

Ďakujeme!


Stiahnite si vianočnú pieseň, ktorú pre Hodinu deťom naspievali Sisa Sklovská, Karol Kučera, Marián Čekovský,Vaneska Sárköziová a detský zbor >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu