Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Narkomanka Michaela znova ušla!

Michaelu dali policajti po nájdení k jej babke. Po pár hodinách od nej ušla.
Michaelu dali policajti po nájdení k jej babke. Po pár hodinách od nej ušla.

SVINNÁ - Vyše roka nezvestná narkomanka Michaela Jurajová (17) zo Svinnej (okr. Trenčín) je znova na úteku. Jej rodičia sú v šoku. Dievča totiž po nájdení bez ich vedomia odviezli k babke, od ktorej po niekoľkých hodinách ušla. Michaela bola predtým na úteku 16 mesiacov. Väčšinu času sa skrývala u frajera v Česku.

„Bez nášho vedomia zasadol v noci o jednej súd a dcéru dali k mojej svokre do obce Lubina,“ hovorí nahnevaný otec dievčiny. „Vydržala tam len jednu noc a znova ušla! My sme sa to dozvedeli len od nášho právnika. Ani jeden štátny orgán - sociálne, prokuratúra, ani polícia nám nedali vedieť, čo sa deje,“ tvrdí otec.

Podľa advokáta Jána Kanabu je takéto konanie štátnych orgánov neospravedlniteľné. „Keby ju hneď umiestnili do detskej liečebne alebo diagnostického centra, k niečomu takémuto by nedošlo. Teraz je na úteku a môže sa jej čokoľvek stať. Môže sa predávkovať, môže ju zraziť auto, môže sa stať obeťou trestného činu. Kto si to potom vezme na zodpovednosť?“ pýta sa J. Kanaba.

Polícia o prípade odmieta informovať. „Na obvodné oddelenie polície bolo telefonicky oznámené, že z miesta pobytu mladistvá Michaela odišla,“ povedal stroho Pavol Kudlička z trenčianskej krajskej polície. Bližšie informácie o prípade chce polícia zverejniť až na budúci týždeň.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu