Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Nezvestná Gabika sa zdá zúfalej matke a prosí: Mamička, pusti ma dnu!

Zúfalá mama V. Kováčová s dcérinou fotkou. Zobraziť galériu (2)
Zúfalá mama V. Kováčová s dcérinou fotkou.

MARCELOVÁ - Je na pokraji zúfalstva! Valéria Kováčová (43), mama stratenej Gabiky (20) z Marcelovej, okres Komárno, smúti za dcérou, ktorá záhadne zmizla pred viac než dvomi týždňami.

Bezradnej matke sa o dcére každú noc sníva. Gabika ju v snoch prosí: „Mamička, pusti ma dnu!“ V nedeľu uplynuli dva týždne od Gabikinho zmiznutia. „Oddychovala na gauči a hrala sa so psíkom. Okolo ôsmej večer jej niekto zavolal. Netušíme, s kým hovorila. Hneď sa však naľahko obliekla, vraj vyjde iba pred bránu a o štvrťhodinu bude späť. Odvtedy jej však niet,“ hovorí mama Valéria. Má pocit, že si už vyplakala všetky slzy. Prípad je o to záhadnejší, že Gabika vyšla iba pred dom. „Nepočuli sme, že by pred nami zastalo auto. Možno zaparkovalo ďalej a uniesli ju. Inak si to nevieme vysvetliť,“ pokračuje mama.

Nezvestná Gabika sa zdá
Zobraziť galériu (2)

Gabika pracovala v automobilke v Maďarsku. „V osudnú nedeľu si so sebou nevzala žiadne doklady. Výplatu má stále na účte. Mobil má hluchý,“ hovorí Gabikin brat Peter (23). Policajti považujú prípad za mimoriadny. „Málokedy sa stáva, že človek zmizne po tom, ako vyjde iba k bráne,“ povedala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Gabiku stále hľadajú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu