Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

V odstavených autách našli 3500 kartónov cigariet

(Zdroj: SITA)

KOROMĽA - Dovedna 3500 kartónov ukrajinských cigariet našli v stredu vo večerných hodinách v dvoch neuzamknutých vozidlách bez evidenčných čísel v katastri obce Koromľa v Sobraneckom okrese tamojší hraniční policajti.

Autá boli odstavené na prístupovej ceste k hraničnému znaku s Ukrajinou. Uvedené množstvo cigariet s ukrajinskými ochrannými známkami sa nachádzalo v 70 škatuliach. Ich hodnota predstavuje na slovenskom trhu vyše 1,5 milióna korún. Zaistené cigarety prevzali colníci. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru.

Polícia zhabala ukrajinské cigarety za 2,35 milióna


KOŠICE - Z prečinu porušovania predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru, na ktorý sa vzťahuje trestná sadzba od jedného do piatich rokov väzenia, policajný vyšetrovateľ obvinil 23-ročný Ondrej B. z Michaloviec. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, v aute mladého muža našli policajti v utorok podvečer v Košiciach 251 kartónov cigariet rôznych značiek s ukrajinskými kontrolnými známkami. Hodnota cigariet na slovenskom trhu predstavuje 85 000 Sk. Obvineného stíhajú na slobode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu