Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Veteška hrá o všetko!

Podpredsedovi parlamentu
Podpredsedovi parlamentu

BRATISLAVA - Viliam Veteška, ktorý sa na sobotňajšom sneme postaví proti Vladimírovi Mečiarovi, v prípade prehry zrejme príde aj o funkciu podpredsedu parlamentu, do ktorej ho nominovalo HZDS. Potvrdil nám to zdroj zvnútra hnutia. Veteška sa tým nezaoberá, veď podľa neho „ešte nie je o čom“. Chce byť aj radovým poslancom.

Napriek napätiu v strane pred rozhodujúcou voľbou nového predsedu nás Veteška uistil, že funguje celkom normálne. „Som úplne v pohode,“ povedal. „Ľudia rozmýšľajú, ako mi môže pán predseda Mečiar uškodiť a ublížiť. Tým, že ma vylúči zo strany, alebo ma zruší z funkcie podpredsedu NR SR? Keď sa k tomu on nevyjadruje, prečo by som sa k tomu mal vyjadrovať ja,“ pokračuje Veteška.

Pripúšťa, že post podpredsedu parlamentu môže byť pre niekoho v HZDS zaujímavý, ale zatiaľ vraj nie je čo riešiť. Podľa našich informácií sa v strane najčastejšie spomína ako kandidát na tento post poslanec Ján Kovarčík. Ten o tejto ambícii nechcel hovoriť. Práve jeho však Viliam Veteška na predošlom sneme hnutia vytlačil z postu podpredsedu strany. A Kovarčík patrí k Mečiarovým verným. x
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu