Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Deti skončia v detskom domove!

Viktória (7), Martin (9), Táňa (11), Mária (13) a Viktor (14) si svojho otca Viktora Polláka (33) doma užijú len do pondelka. Zobraziť galériu (3)
Viktória (7), Martin (9), Táňa (11), Mária (13) a Viktor (14) si svojho otca Viktora Polláka (33) doma užijú len do pondelka.

PLEŠIVEC - Krutý osud! Päť malých detí vdovca z Plešivca skončí v detskom domove! Pykať budú za to, že ich otec meškal so splátkou 9-tisícového televízora a súd mu vymeral až 1,5 roka nepodmienečne. Viktor Pollák (33) žiadal prezidenta o milosť, no práve v týchto dňoch ho zastihla zamietavá odpoveď. Za svoj prešľap už v pondelok nastúpi do basy...

„Keď mi manželka pred 6 rokmi zomrela, tiež som nevedel, ako to povedať svojim deťom. Teraz som v podobnej strašnej situácii,“ priznáva skormútený otec. Banálny dlh s televízorom na splátky, ktorý, mimochodom, po troch mesiacoch od kúpy aj vyrovnal, súd kvalifikoval ako podvod. A keďže Plešivčan mal už podmienku za predchádzajúce nerešpektovanie odobratia vodičáku, definitívne pôjde za mreže. Na to, aby jeho deti - Viktor (14), Mária (13), Táňa (11), Martin (9) a Viktória (7) - nezostali na ulici a vyriešil, čo s bytom i nábytkom, mal k dispozícii len dva pracovné dni!

„Rozhodnutie súdu rešpektujem a uvedomujem si svoje chyby a prešľapy. Ale myslím si, že v porovnaní s inými hriešnikmi, ktorí zostali na slobode, sú tie moje chyby len ihlou v kope sena,“ hovorí zúfalý otec. O svoje deti sa vraj vždy staral vzorne a aj v škole dosahovali výborný prospech. „Budúcnosť nevidím ružovo. Po návrate z väzenia asi stratíme strechu nad hlavou a prídeme o byt v Plešivci, keďže som ho nestihol prenajať a nikto nebude platiť nájom. Pribudne tak ďalšia rodina bezdomovcov!“ dodal trpko Plešivčan.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu