Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Žena odhalila manželovu neveru: Po mesiacoch prišiel zvrat, šokujúce odhalenie! Ako zo zlej telenovely

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Zistiť, že váš partner bol neverný, nie je nič príjemné. Jedna žena však zažila poriadny šok, keď odhalila, čo sa ukrýva za údajnou neverou jej manžela. O svoj príbeh sa podelila na sociálnej sieti. Mnohí neveriacky krútia hlavami.

Žena ukončila svoje manželstvo po tom, čo zistila, že jej manžel používa zoznamovacie aplikácie. V príspevku na Reddite vysvetlila, že minulý rok v septembri dostala na Facebooku správu o tom, že jej manžel si píše a posiela fotky s inými ženami na Tinderi, píše denník Mirror. Neskôr skutočne našla v zoznamovacej aplikácii manželov profil. Vtedy však netušila, aká je pravda. „Bola som presvedčená, že ma podvádza, a v ten večer sme mali hroznú hádku, ktorá viedla k tomu, že moja rodina prišla upokojiť situáciu, ale namiesto toho sa to vyhrotilo, keď môj brat udrel a schmatol môjho manžela,“ uviedla žena.

Žena odhalila manželovu neveru:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Susedia zavolali políciu a manžela požiadali, aby si zbalil pár vecí a na pár dní opustil dom. „Krátko nato sme sa rozišli a on sa odvtedy presťahoval do Sydney, aby bol bližšie k svojmu chorému otcovi, ale naše deti vída každý druhý víkend,“ priblížila žena. Od osudnej hádky prešlo už 14 mesiacov. Žena bola pripravená pohnúť sa ďalej, no vtedy jej na dvere zaklopala susedova manželka. Tá jej prezradila, že jej manžel v skutočnosti nepoužíval zoznamovacie aplikácie – bol to susedkin muž, ktorý sa zaňho vydával.

„Sused si stiahol fotky z Macbooku, ktorý sme mu požičali počas Covidu, a niektoré z týchto fotiek boli intímneho charakteru. Polícia to momentálne rieši,“ vysvetlila žena v príspevku. Priznala, že sa teraz chce so svojím bývalým manželom zmieriť, no netuší, ako sa k tomu postaviť, pretože sa obáva, že už môže byť neskoro. „Som taká vystrašená, že bude pravdepodobne tlačiť na rozvod, aj keď viem, že sa hlboko milujeme,“ dodala.

Žena odhalila manželovu neveru:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Jeden používateľ Redditu uviedol: „Váš manžel zažil niečo, čo nikdy nepochopíte: krivé obvinenie, napadnutie zo strany vášho brata, manželské odcudzenie... Obávam sa, že pre vás už niet cesty späť. Rozhodli ste sa nepočúvať ho, keď povedal, že to nebol on.“ O pár mesiacov žena aktualizovala svoj príspevok a prezradila, že sa s manželom napokon rozvádzajú. „Momentálne chodí na terapie a požiadal ma, aby sme sa na chvíľu nekontaktovali. Mám v úmysle rešpektovať jeho želania a budem pokračovať v komunikácii prostredníctvom jeho právnika o záležitostiach, ktoré sa týkajú našich detí,“ dodala.

Viac o téme: HádkaRozvod Krádež identityPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu