Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Nechutné video slávneho hudobníka: Brutálny útok na expartnerku... Surovo ju kopal na zemi!

Sean Zobraziť galériu (3)
Sean "Diddy" Combs (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák Sean Diddy Combs (54) lieta v niekoľkých škandáloch a najnovšie sa v médiách objavilo šokujúce video. Na ňom brutálnym spôsobom útočí na svoju bývalú priateľku, ktorú dokonca kopal na zemi.

Meno slávneho hudobníka sa v posledných rokoch neskloňuje s kariérnymi úspechmi, ale s mnohými škandálmi. Jedným z nich bol aj súdny proces s jeho bývalou priateľkou Cassie Ventura, ktorá ho obvinila s dlhodobého fyzického násilia.

Cassie Ventura, Sean Diddy Combs
Zobraziť galériu (3)
Cassie Ventura, Sean Diddy Combs  (Zdroj: SITA)

Tento spor však dvojica urovnala mimosúdnou cestou a zdalo sa, že je celá záležitosť uzavretá. Počas piatka však CNN na svojom webe zverejnila šokujúce video, ktoré malo vzniknúť ešte v roku 2016.

Na nich je práve spomínaný hudobník, ktorý brutálnym spôsobom útočí na svoju partnerku - spomínanú Venturu. Po tom, ako ju zhodil na zem, ju niekoľkokrát kopol a následne ju odtiahol do hotelovej izby.

K šokujúcim záberom sa vyjadril aj právnik napadnutej Ventury. „Video, z ktorého sa dvíha žalúdok, len potvrdzuje znepokojujúce a násilné správanie pána Combsa. Slová nedokážu opísať odvahu, ktorú pani Ventura mala, keď celý prípade zverejnila," povedal právny zástupca. 

Nechutné video slávneho hudobníka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Diddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu