Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ÚPLNÝ BIZÁR Šialená "Crackhead Barney" to opäť prepískla: VIDEO Tieto zranenia mi spôsobil biely muž! kričala

Piers Morgan v live rozhovore s propalestínskou aktivistkou Crackhead Barney Zobraziť galériu (3)
Piers Morgan v live rozhovore s propalestínskou aktivistkou Crackhead Barney (Zdroj: YouTube/ Piers Morgan Uncensored)

NEW YORK/LONDÝN – Sledovatelia populárneho amerického programu "Piers Morgan bez cenzúry", neverili vlastným očiam, keď sa na obrazovke počas vysielania objavila známa propalestínska aktivistka Crackhead Barney. Vyzerala strašne, ale bolo to cielené. Obviňovala známeho amerického herca, ktorý ju mal napadnúť.

archívne video

Juraj Blanár v Bruseli o mierovej iniciatíve EÚ pre Izrael a Palestínu (Zdroj: TASRP/Jaromír Novak)

Aktivistka, ktorá je na sociálnych sieťach známa ako "Crackhead Barney", dostala opäť šancu zažiariť a zviditeľniť sa. V známej americkej relácii "Piers Morgan Uncensored" (Piers Morgan bez cenzúry), vykrikovala, mala parochňu, veľa make-upu na tvári a dopľňala to obviazaná ruka a ochrana krku. Propalestínska aktivistka prišla pred kameru o barlách.

Mal ju napadnúť známy herec 

Vzhľad Crackhead Barney bol cielený, pretože chcela poukázať na incident, ktorý sa odohral začiatkom tohto týždňa. K objasneniu tohto prípadu ju vyzval aj novinár Piers Morgan, s ktorým sa rozprávala naživo. "Čakala som na teba Piers f*king Morgan!" zneli jej prvé slová. Aktivistka pôvodom z Jamajky, momentálne žije v New Yorku (Queens), mala schválne odkryté poprsie, pričom prelepené mala len citlivé partie. V spodnej časti tela mala nasadené plienky. "Tieto plienky som si obliekla špeciálne kvoli tebe," adresovala slová Morganovi. 

Aktivistka sa mala byť podľa vlastných slov napadnutá známym americkým hercom Alecom Baldwinom (66) v jednej z kaviarní na University Place v Greenwich Village. Natáčala si situáciu, keď ho vyzvala, aby vyhlásil "Free Palestine" (Osloboďte Palestínu). Herec najprv poprosil zamestnanca kaviarne, aby ju vyhodil, potom ju chvíľu ignoroval a nakoniec jej zrejme vytrhol telefón z ruky. Video sa v tej chvíli zastavilo. 

Piers, toto ma ranilo

Crackhead Barney vyhlásila, že Baldwin ju fyzicky napadol, pričom ona bola len obeťou. "Čo také strašné som spravila Alecovi Baldwinovi? Piers, vidíš tie zranenia, ktoré mi spôsobil?" kričala a ukázala na svoje obviazané rameno a údajne zranený krk. "Spôsobil mi to biely muž," dodala. 

Počas toho, ako hovorila, sa knísala na stoličke, až jej z hlavy spadla parochňa. „Nemusíte po mne kričať, môžeme sa porozprávať aj v kľude,“ oponoval jej Morgan. Crackhead Barney ho opäť oslovila hanlivo: "Piers  f*king Morgan...Čo je zlé na tom, keď sa povie Free Palestine? Piers, povieš mi to?"

Morgan aktivistke oponoval, že keď prestane kričať, nebude mať s vyslovením tých slov najmenší problém. "Áno, som presvedčený, že Palestína by mala byť oslobodená."Aktivistka mu hneď skočila do reči a spýtala sa, ako to teda spraviť, aby bola Palestína skutočne slobodná."

Moderátor sa však opäť vrátil k incidentu s Baldwinom a spýtal sa, prečo ho Crackhead Barney konfrontovala. "Toto je za posledný týždeň už tretí beloch, ktorý ma napadol. Pozri sa na moje telo," a začala sa otáčať pred kamerou. Na jej obnaženom hrudníku nebola žiadna stopa po fyzickom násilí. Morgan to skonštatoval so slovami, že zrejme chce svojím vzhľadom len zaujať a robí si z tohto celého srandu. 

"Toto je tretí biely muž, ktorý na mňa útočí. Včera to spravil aj môj biely priateľ. Predtým Alec a teraz ma uráža Piers Morgan v medzinárodne známej televízii. Piers, toto ma ranilo," kričala ďalej Crackhead Barney a začala predstierať, že plače. Celý čas jej nebolo vidieť do oči, pretože mala slnečné okuliare.  

Crackhead Barney počas live rozhovoru s Piersom Morganom
Zobraziť galériu (3)
Crackhead Barney počas live rozhovoru s Piersom Morganom  (Zdroj: YouTube/ Piers Morgan Uncensored)

Morgan naznačil, že Crackhead Barney si robila žarty z vážnej vojny, ktorá si vyžiadala viac ako 34 000 mŕtvych. "Prečo si z toho robíš srandu?" spýtal sa Morgan, keď si začala strkať niečo do úst. "Vždy to myslím vážne," odsekla a predstierala, že plače. "Som obeť. Som obeť, Piers," povedala a schválne začala vypľúvať polevu. 

Kašlem na celý palác aj korunu

Morgan sa jej poslednýkrát snažil spýtať, prečo konfrontovala Baldwina. Potom sa zdalo, že je naštvaná. "Pozri, Piers, snažíš sa z toho urobiť nejakú hovadinu. Presne viem, čo robíš, Piers, poznám už tvoju taktiku. Si otravný povýšenecký Brit, ješ si koláčiky a popíjaš čajíček aj s tým vystretým malíčkom, podporuješ kráľovnú. Kašlem na kráľovskú korunu, na celý Buckinghamský palác," kričala aktivistka z Jamajky, ktorá už v úvode chcela hovoriť s kráľovnou. Morgan nazval jej vzhľad jednou z najžalostnejších vecí, aké kedy videl. Rozhovor sa následne skončil.

Crackhead Barney nedávno uverejnila videá, kde okrikuje policajtov hanlivými výrazmi a proizraelským demonštrantom odkazuje, že rukojemníci unesení Hamasom sa už nikdy nevrátia domov. 

Viac o téme: USAPiers MorganPalestínaNEw YorkQueensBizárIzrael vo vojneCrackhead Barney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu