Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pamela Anderson (56) na Met Gala PORUŠILA vlastné predsavzatie: TOTO neurobila 5 rokov!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - V Metropolitnom múzeu umenia na Manhattane sa v pondelok večer konala najväčšia módna udalosť roka - Met Gala. Medzi pozvanými nechýbala ani hviezdna Pamela Anderson (56). A práve ona bola jednou z tých, ktoré na seba pútali pozornosť... Porušila totiž vlastné predsavzatie!

Pamela Anderson kedysi ako jedna z najväčších sexíc sveta pútala pozornosť nielen odvážnymi výstrihmi, ale aj výrazným mejkapom. O to väčším šokom bolo, keď ho pred pár rokmi prestala nosiť. V spoločnosti sa objavovala s úplne prirodzenou tvárou, bez zásahu akýchkoľvek líčidiel. Na mejkap prakticky zanevrela. 

Galéria: Met Gala 2024

A mala na to smutný dôvod. V rozhovore pre magazín Elle pred časom prezradila, že v roku 2019 zomrela jej mejkap artistka Alexis Vogel na rakovinu pŕs. „Bola najlepšia. A odvtedy, ako keby som cítila, že bez Alexis je pre mňa lepšie nenosiť mejkap,“ prezradila a navyše priznala, že je to pre ňu oslobodzujúce, zábavné a trochu rebelské, pretože ľudia boli u nej zvyknutí na presný opak. 

Pamela Anderson (56) na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Na pondelkovom Met Gala však opäť prekvapila, keď toto svoje "predsavzatie" porušila. Krásnu róbu od Oscara de la Rentu doplnila o decentný mejkap, pozostávajúci z očných tieňov, riasenky, lícenky aj rúžu. A naozaj jej to veľmi pristalo. Zdá sa teda, že po piatich rokoch smútenia za svojou mejkap artistkou, sa odhodlala svoju tvár opäť zveriť do rúk iného človeka. 

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pamela AndersonMet Gala 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu