Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Žena si preberala balík, keď z neho vypadol... Poriadny trapas! Kuriér takmer vybuchol do smiechu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Kuriéri sú zvyknutí doručovať ľuďom sporné balíky. Jeden z nich však na Reddite priznal, že sa pri jednom incidente takmer neubránil smiechu. Keď totiž doručoval balík zákazníčke, niečo z neho vypadlo. Ľudí na sociálnej siete príbeh mimoriadne pobavil.

Môže byť nepríjemné, keď vám z vrecka či kabelky vypadne osobný predmet, najmä ak sa to stane pred človekom, ktorého nepoznáte. To bol prípad jedného kuriéra, ktorý sa snažil zostať profesionálom a nesmiať sa, keď sledoval, ako z balík, ktorý doručoval žene, vypadol intímny predmet. Tvrdil, že bolo zložité nesmiať sa a priznal, že žena z toho zostala v rozpakoch. „Doručoval som skutočne nízkemu dievčaťu a z balíka vypadol mohutný vibrátor. Hanbila sa a ja som sa snažil nesmiať sa, keď som sa vracal k dodávke,“ uviedol v reakcii na príspevok na Reddite.

Žena si preberala balík,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ďalej vysvetlil, že sa snažil nesmiať práve preto, aby dievčinu neuviedol do ešte väčších rozpakov. Po tom, čo vibrátor vypadol z balíka, sa naň totiž obaja v tichosti pozreli. Iní kuriér priznal, že sa mu stalo niečo podobné. „Často doručujem do domu, kde žije starý muž sám so svojimi psami. Vyťahoval som jeho balík z tašky, roztrhla sa obálka a vypadla odtiaľ fľaša lubrikantu. Dodnes sa čudujem, čo ten starý muž robí,“ napísal.

Do diskusie sa pridal aj iný kuriér. „Stalo sa mi niečo podobné, ale v skutočnosti ma zastavil otec, ktorému som doručil zásielku, ktorú on už nechcel. Náhodou mi ukázal svoj telefón a videl som v aplikácii objednaný análny kolík. Povedal mi, že si to objednala jeho dcéra. Snažil som sa zo všetkých síl neukázať svoju šokovanú tvár,“ uviedol v komentári.

Viac o téme: VibrátorZásielkaKuriér
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu