Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ROZCHOD v šoubiznise: Sexi krásku ponížil frajerov otec!

Larsa Pippen a Marcus Jordan Zobraziť galériu (3)
Larsa Pippen a Marcus Jordan (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že ich láske odzvonilo. Známa dvojica Larsa Pippen (49) a Marcus Jordan (33) sa po viac ako roku spoločného vzťahu rozišla. Dôvodom bolo vraj napätie, ktoré medzi nimi v poslednej dobe panovalo.

Dvojica sa spoznala v roku 2019 vďaka spoločným priateľom. O 3 roky neskôr sa začalo nahlas špekulovať o tom, že by mohli tvoriť pár, čo spôsobilo veľkú vlnu reakcií. Marcus je totiž synom jedného z najväčších športovcov všetkých čias - Michaela Jordana a Larsa je exmanželkou Jordanovho bývalého spoluhráča zo Chicaga Bulls - Scottieho Pippena.

Momentálne to však vyzerá tak, že ich láske definitívne odzvonilo. Počas víkendu sa začalo o konci ich vzťahu špekulovať po tom, ako si Larsa vymazala z Instagramu všetky spoločné fotky s Marcusom. Dohady napokon potvrdil magazín People, ktorý o ich rozchode informoval ako prvý.

„Rozhodli sa, že si od seba na nejaký čas oddýchnu a prehodnotia svoj vzťah," uviedol jeden zo zdrojov. Ďalší doplnil, že táto situácia nemá nič spoločné s ich rodinami. To však nezodpovedá s tým, čo povedal iný zdroj pre magazín Page Six. Podľa neho totiž v tom mal prsty aj legendárny Michael Jordan.

„Bolo medzi nimi napätie, ktoré vytvoril Michael Jordan, ktorý ich vzťah verejne odsúdil. Marcus Larse povedal, že jeho otec len žartoval, avšak tá sa cítili ponížená," uviedol človek z ich okolia. Medzi legendárnymi basketbalistami nepanujú práve najlepšie vzťahy, čo malo mať vplyv aj na vzťah spomínaného páru. 

Larsa Pippen a Marcus Jordan
Zobraziť galériu (3)
Larsa Pippen a Marcus Jordan  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Larsa PippenMarcus Jordan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu