Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávny herec šokoval fanúšikov: Brutálne alergická reakcia... Jeho tvár nikto nespoznal!

Rob McElhenney
Zobraziť galériu (2)
Rob McElhenney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia neverili vlastným očiam. Americký herec Rob McElhenney (46) sa na záver minulého roka rozhodol, že zosumarizuje svoje spomienky z posledných 12-tich mesiacov a podelí sa s nimi s celým svetom. Okrem záberov výnimočných udalostí však zverejnil aj fotku, ktorou poriadne šokoval.

Počas posledných dní roka 2023 sa množstvo celebrít rozhodlo, že sa na sociálnych sieťach obhliadnu za všetkým, čo tento rok priniesol. Výnimkou nebol ani americký herec Rob McElhenney, ktorý sa preslávil napríklad v seriáli Game of Thrones.

Rob McElhenney
Zobraziť galériu (2)
Rob McElhenney  (Zdroj: SITA)

Ten na svojom profile na Instagrame zverejnil viaceré fotografie z minulého roka. Okrem záberov s kráľom Karolom III., hereckým kolegom Ryanom Reynoldsom či manželkou Kaitlin Olson však ukázal aj to, ako dopadol po alergickej reakcii. Jeho tvár mali problém spoznať aj najvernejší fanúšikovia.

„Okrem malej alergickej reakcie na orechy bol rok 2023 jedným z najlepších v mojom živote. Ďakujem ľuďom a miestam, ktoré ho urobili výnimočným. Môj život je plný lásky a radosti práve vďaka vám. Veľmi sa teším na rok 2024, v ktorom sa budem držať od orechov čo najďalej," napísal herec.

Viac o téme: Rob McElhenney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu