Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Skupina Elán prekvapuje: Za zosnulého Vaša (†68) už majú NÁHRADU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Herminapress)

BRATISLAVA - Show must go on! Toto je zjavne heslo, ktorým sa aktuálne riadi skupina Elán. Po úmrtí legendárneho Vaša Patejdla totiž plánujú ďalšie koncerty. Po 9 mesiacoch majú za zosnulého člena náhradu... Je to tento hudobník!

V auguste minulého roka Česko a Slovensko obletela smutná správa o náhlom úmrtí jedného zo zakladajúcich členov skupiny Elán, Vaša Patejdla. Hudobník zomrel len 2 týždne po tom, čo sa dozvedel, že bojuje s rakovinou pankreasu. Ostatní členovia kapely však vedia, že "show must go on", a tak plánujú dokonca ďalšie koncerty. 

No a ako aktuálne prezradili v relácii Showtime televízie Prima, už majú za zosnulého kolegu aj náhradu. Za klavír si sadne hudobník Pavol Bartovic, ktorý sa spolu s Jožom Rážom a Jánom Balážom predstaví aj na plánovaných koncertoch. „Ja s ním hrajem v kapele Modus. Už som vedel, čo je zač, aký je to človek a či by pasoval do našej muziky,“ prezradil Baláž. 

Pavol Bartovic je novým členom Elánu
Zobraziť galériu (2)
Pavol Bartovic je novým členom Elánu  (Zdroj: Profimedia)

Práve on prišiel s myšlienkou zavolať ho do kapely Elán. Navrhol to frontmanovi Jožovi Rážovi a ten súhlasil. Vašo by vraj s takouto náhradou súhlasil, Pavla vraj poznal a vedel, že to je dobrý muzikant. „Pre mňa je to veľká pocta, byť členom kapely Elán. Beriem to s pokorou, ale nejdem nahradiť Vaša, to sa nedá,“ uviedol na pravú mieru Bartovic. Skupina Elán dokonca v týchto dňoch vydala aj novú pieseň s názvom Znov sa ma dotkni.

Viac o téme: Vašo Patejdl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu