Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Sienna je v tom

Britská herečka Sienna Miller je v šiestom týždni tehotenstva. Zobraziť galériu (4)
Britská herečka Sienna Miller je v šiestom týždni tehotenstva.

LOS ANGELES - Britská herečka Sienna Miller je v šiestom týždni tehotenstva. Podľa amerického magazínu Star snúbenica herca Juda Lawa túto radostnú správu oznámila rodičom len dva dni predtým, ako sa jej Jude priznal, že mal mesiac trvajúcu aféru s opatrovateľkou jeho detí.

Sienna po priznaní svojho snúbenca dlho odmietala komentovať jeho neveru. Keď ju neskôr odfotografovali bez snubného prsteňa, ktorý jej Jude daroval v decembri minulého roku, bulvárne médiá začali špekulovať o tom, že zo svadby nakoniec zíde. Záletník však, ako sa zdá, svoju aférku s opatrovateľkou Daisy Wright oľutoval.

Podľa britského denníka The Sun sa na žiadosť Sienny cez víkend obaja po dvoch týždňoch stretli, aby sa pokúsili vzťah zachrániť. Judova nevera s opatrovateľkou detí Sienne síce ublížila na duši, ale neuveriteľne pomohla v kariére. Sienna sa objavila na titulných stranách amerických magazínov a Hollywood si ju konečne začal všímať. Dokonca si už na svoje konto pripísala dve ponuky na veľké filmové úlohy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu