Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Nadržaná Pink: Skúma manželov rozkrok na červenom koberci!

Pink a Carey Hart Zobraziť galériu (7)
Pink a Carey Hart (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Nemá zábrany! Speváčke Pink (31) zjavne zásady slušného správania nič nehovoria a keď má chuť na sex, dá to patrične najavo. Obchytká si nielen svoje prsia, ale preskúma aj partnerov rozkrok. A to priamo na červenom koberci!

Nevie skrotiť svoju vášeň! Speváčka Pink sa tak teší zo svojho urovnaného vzťahu s manželom, motokrosovým pretekárom Careym Hartom, že sa ho musí dotýkať naozaj stále. Nezabránia jej v tom ani desiatky objektívov. Stalo sa tak aj na akcii v Centre gayov a lesbičiek mesta L.A. Alebo žeby len chcela ukázať lesbickým ženám, o čo prichádzajú?

Pink však neobchytkávala iba jeho! Na radosť fotografov sa pekne sa pomaznala aj so svojimi ňadrami. Hoci sa však speváčka hitov Just Like A Pill alebo Funhouse tvári ako nadržaná bohyňa sexu, v posteli s ňou vraj veľká zábava nie je. Nielenže orálny sex považuje za nechutný, ale je aj lenivá na to, aby bola pri milovaní hore. Možno aj to boli dôvody prečo ju manžel podvádzal. Dnes sú však opäť spolu a zdá sa, že v Pink už niet po lenivosti či prehnanej hanblivosti ani chýru, ani slychu. Zrejme preto sa Carey tak spokojne usmieva!

Pink nepredviedla len vulgárne dotyky, ale aj svoj nový účes. Napriek svojmu menu sa nevrátila k výraznej ružovej farbe, ale zvolila tmavší odtieň a strih na chlapca. Celkom pristane, čo poviete?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu