Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Odhalená Pink: Za malé prsia sa nehanbí a ukazuje ich na pódiu!

Pink Zobraziť galériu (9)
Pink

LONDÝN – V dlhej blond parochni a s odhaleným prsníkom! Tak vybehla na pódium známa speváčka Pink. Krátkovlasá rebelka je na svoje malé prsia zrejme poriadne hrdá - a nehanbí sa ich predviesť v plnej paráde!

Má srdce na pravom mieste! Mnoho žien šoubiznisu by sa takýmto malým poprsím asi veľmi nevystatovalo. Pre Pink to však neplatí a v duchu hesla „čo je malé, to je pekné“ svoje lentilky ukazuje kade tade. Zahanbiť sa nedala ani pri svojom vystúpení v Londýne a fanúšikom ukázala svoj ľavý prsník. Pred vzbudením verejného pohoršenia – alebo nadšenia – ju chránilo len flitrované srdiečko zakrývajúce jej bradavku! Celý kostým pôsobil ako dielo nejakého šialeného návrhára. Bolo na ňom naozaj všetko – od flitrov, cez štrasové kamienky až po perie. Pink ho doplnila dlhou blond parochňou, v ktorej vyzerala takmer na nepoznanie. Svetlé lokne jej dodali jemnosť, ktorá sa s jej zjavom zvyčajne nespája.

Tento outfit však nebol jediný, ktorý zaujal prítomných divákov. Pink svoju vypracovanú postavičku predviedla aj v čiernej čipkovanej podprsenke a nohaviciach. Speváčka si pri jeho výbere asi spomenula na časy, keď nahrávala pesničku „Voulez vous coucher avec moi ce soir?“ Do Moulin Rouge by v ňom totiž zapadla viac ako dobre.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu