Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Rozboril a Ťapáková: Chystajú svadbu?!

Vilo Rozboril, Zuzana Ťapáková Zobraziť galériu (9)
Vilo Rozboril, Zuzana Ťapáková

BRATISLAVA – Svadba bude! Prezradil jeden z najpopulárnejších moderátorov televízie Markíza Vilo Rozboril (41). Jeho vyvolenou je marketingová riaditeľka tej istej televízie - Zuzana Ťapáková (46). Kedy si zaľúbenci povedia vytúžené „Áno“?

Obaja svoju lásku dlho tajili. Vzťah Ťapákovej s Rozborilom sa v médiách prevalil vlani v novembri. Predchádzalo tomu viac ako polročné randenie. Odvtedy sa párik ukazuje bez problémov na verejnosti. A ako sa zdá, obom vzťah výrazne prospieva.

Nebránia sa dokonca možnosti svadby. A to napriek tomu, že už majú obaja jedno nevydarené manželstvo za sebou. Vilo sa dokonca s exmanželkou Katkou oženil dvakrát. Zdá sa však, že ho negatívna skúsenosť z minulosti neodradila. 

V nedeľňajšej relácii Zo zákulisia Markízy totiž prezradil plány, ktoré chce v budúcnosti so svojou partnerkou zrealizovať. „Jasné, že svadba bude!“  povedal moderátor. Reagoval tým na titulok v istom týždenníku, ktorý napísal, že sa do chomúta rozhodne nechystá. 

Nám to nedalo a moderátora sme oslovili s tým, ako to teda so svadbou vyzerá. „V dôsledku nič nevylučujem. Bral som to však skôr ako fór. Bola to reakcia na ten titulok, nič viac. Oboch sa nás to dotklo, pretože nás ani neoslovili. My sme s naším vzťahom spokojní. A zatiaľ nemienime nič meniť," vysvetľuje Rozboril pre topky.sk.

Keď sme chceli, aby dátum prípadnej svadby konkretizoval, nevedel dať jasnú odpoveď. „Určite to nie je otázkou budúcich týždňov ani mesiacov. “ diplomaticky odpovedal moderátor.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu