Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

Galaktické líčenie aj Steam punk: Festival krásy Interbeauty prinesie hviezdne trendy

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Incheba)

Dva dni plné starostlivosti o vlasy, líčenia, úpravy nechtov, mihalníc a kreatívneho maľovania na tvár či telo prináša kozmetický veľtrh Interbeauty. Zaujíma vás, ako pracujú profesionáli a chcete spoznať najnovšie trendy? Už 8. a 9. novembra sa v bratislavskej Inchebe uskutoční niekoľko slovenských aj medzinárodných súťaží s pútavými témami.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Veľtrh Interbeauty začína kadernícko-vizážistickou súťažou Zlaté nožnice, v ktorej si študenti aj dospelí účastníci „zmerajú sily“ vo viacerých kategóriách, akými sú napríklad pánsky strih či komerčný svadobný účes. Ďalšou prestížnou akciou budú aj Majstrovstvá Slovenska v BodyArt 2024. Študenti aj dospelí budú počas veľtrhu súťažiť hneď v troch pútavých disciplínach: kreatívny makeup s témou Galactic fashion, facepainting na tému Pop Art a bodypainting v téme Steam punk. Študenti stredných škôl absolvujú aj svetovo vyhľadávanú a aktuálne mimoriadne trendy disciplínu - zapletanie copíkov.

Galaktické líčenie aj Steam
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Incheba)

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Účastníci sa môžu prísť inšpirovať aj na Medzinárodné majstrovstvá v naildesigne NAILPRO Slovakia, kde budú manikérky súťažiť v kategóriách ako Extreme Stiletto Design, Fan Sculptured či Soak Off Gel Nail Art.

Vybrané záujemkyne sa počas veľtrhu zveria do rúk profesionálnym kaderníkom a vizážistom počas sobotňajšejZmenárne naživo. Premenu výzoru budete môcť sledovať na mieste, no program na pódiu bude zahŕňať aj talkshow o vlasovej starostlivosti či zmene looku.

Sobota bude rovnako patriť Medzinárodnému beauty festivalu 2024, ktorý prinesie súťaže v aplikácii umelých mihalníc, ale aj púdrového obočia, s názvom „Gold Lashes“ či „Zlaté ruky SR“, kde si súťažiaci zmerajú sily v manikúre prírodných nechtov, svadobnom zdobení či obľúbenom kreatívnom štýle Stiletto.

Galaktické líčenie aj Steam
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Incheba)

Okrem dvojdňového sprievodného programu, ktorý bude nabitý najnovšími poznatkami a trendmi, sa môžete tešiť aj na kozmetické novinky a produkty pre krásu a zdravý životný štýl. 

Kompletné sprievodné programy sú dostupné na www.incheba.sk. Počas Interbeauty sa v termínoch od  7. do 10. novembra koná knižný veľtrh Bibliotéka a Pedagogika, výstava minerálov, drahých kameňova fosílií Minerály Bratislava, ako aj veľtrh nábytku a interiérového dizajnu Moddom. Vstupenky si môžete zakúpiť na Predpredaj.sk.

Partnermi veľtrhu sú Zoznam.sk a kosmetika-wellness.cz.

Galaktické líčenie aj Steam
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Incheba)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu