Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

SodaStream má ďalšie novinky: Megapacky za výhodné ceny a E-DUO pre náročných

E-DUO vám dáva možnosť používať fľaše sklenené, alebo z BPA free plastu na dlhodobé používanie PR článok Zobraziť galériu (5)
E-DUO vám dáva možnosť používať fľaše sklenené, alebo z BPA free plastu na dlhodobé používanie (Zdroj: SodaStream)

SodaStream prináša do našich domácností nielen osvieženie, ale aj šancu ušetriť a dopriať si originálne chute v pohodlí domova. Nechajte sa inšpirovať!

SodaStream nie je len prístroj na výrobu perlivej vody. Je to spôsob, ako si doma vytvoriť osviežujúce nápoje presne podľa svojich predstáv, kedykoľvek chcete a hlavne bez nutnosti kupovať bublinkovú vodu v plastových fľašiach, vláčiť ich z obchodu, doma skladovať a potom sa s nimi ťahať na odovzdanie. Ak hľadáte praktické riešenie na prípravu perlivej vody a zároveň si radi doprajete aj chutné príchute, určite vás zaujmú tieto novinky.

Megapacky, ktoré potešia chuťové poháriky aj peňaženku

Pre milovníkov perlivej vody sú tu teraz skvelé balíčky za výhodnú cenu:

SodaStream TERRA v bielej alebo čiernej farbe s bombičkou a s príchuťou Ginger Ale alebo Pepsi Zero. Prístroj TERRA je ideálny pre tých, ktorí si potrpia na jednoduché používanie a elegantný dizajn, ktorý sa hodí do každej kuchyne.

Cenovo výhodné megapacky s prístrojom Terra a príchuťami Pepsi Zero a Ginger Ale
Zobraziť galériu (5)
Cenovo výhodné megapacky s prístrojom Terra a príchuťami Pepsi Zero a Ginger Ale  (Zdroj: SodaStream)

Ak preferujete retro štýl, určite vás zaujme limitovaná edícia ART White Megapack s príchuťou Ginger Ale. Tento model s ikonickou páčkou na sýtenie prináša závan elegancie a je ideálny pre každého, kto si rád dopraje štýlové doplnky do svojho interiéru. Príchuť je skvelá pre tých, ktorí si radi vychutnajú osviežujúci nealkoholický drink, alebo si namiešajú svoj obľúbený koktail.

Prístroj ART patrí k najpopulárnejším. Jeho biela verzia v limitovanom megapacku s príchuťou Ginger Ale je za výhodnú cenu
Zobraziť galériu (5)
Prístroj ART patrí k najpopulárnejším. Jeho biela verzia v limitovanom megapacku s príchuťou Ginger Ale je za výhodnú cenu  (Zdroj: SodaStream)

E-DUO: Kombinácia moderného dizajnu a špičkovej technológie

Pre tých, ktorí hľadajú viac, je tu aj SodaStream E-DUO Black – prístroj, ktorý kombinuje najmodernejšiu technológiu a minimalistický dizajn. E-DUO je navrhnutý tak, aby sa dokonale hodil do modernej kuchyne, a ponúka možnosť sýtiť nielen plastové BPA free fľaše SodaStream, ktoré vám vydržia na sýtenie až 3 roky, ale aj sklenené fľaše. Je to ideálna voľba pre všetkých, ktorí si potrpia na detaily a chcú mať možnosť voľby pri každom nápoji.

Jednou z predností modelu E-DUO je jeho absolútne jednoduché používanie
Zobraziť galériu (5)
Jednou z predností modelu E-DUO je jeho absolútne jednoduché používanie  (Zdroj: SodaStream)

Originálne príchute pre každý deň

SodaStream však nie je len o prístrojoch, ale aj o širokom výbere príchutí, ktoré si môžete ľahko pripraviť doma. Na stránke sodastream.sk nájdete množstvo originálnych príchutí, od klasických ako Pepsi, Mirinda a 7UP a ich verzií bez cukru, cez obľúbené ovocné chute ako sú Jahoda, Malina či Červený grep, až po Ľadový čaj, Mojito či Isotonic. S príchodom chladných dní určite oceníte zázvorovú chuť Ginger Ale a veľký záujem vzbudzuje aj kombinácia Cola-pomaranč, ako stvorená na experimentovanie pri mixovaní koktailov.

Stačí si len vybrať svoju obľúbenú a jednoducho ju pridať do perlivej vody, ktorú si pripravíte v pohodlí domova.

Ktorá z príchutí SodaStream bude vaša obľúbená?
Zobraziť galériu (5)
Ktorá z príchutí SodaStream bude vaša obľúbená?  (Zdroj: SodaStream)

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte 500 eur na dovolenku!

A aby toho nebolo málo, SodaStream vám ponúka aj možnosť vyhrať skvelé ceny! Stačí si vymeniť bombičku alebo zakúpiť prístroj a zaregistrovať svoj nákup na stránke vymenabombicky.sk. Každý mesiac môžete vyhrať 500 eur na dovolenku a piati šťastlivci získajú doživotnú zľavu 15 % na nákupy produktov SodaStream.

Vyberte si svoj SodaStream a originálne príchute!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu