Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Nový hviezdny pár v šoubiznise: Slávny herec mal zbaliť krásnu kolegyňu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: GettyImages)

LONDÝN - Podľa najnovších informácií sa svet šoubiznisu dočkal ďalšieho hviezdneho páru. Britský herec a spevák Taron Egerton (34) sa mal dať dokopy s americkou herečkou Chloe Bennet (32).

Taron Egerton sa preslávil vo viacerých počinoch, ako je napríklad filmová séria Kingsman, životopisný film Rocketman, kde si zahral Eltona Johna a svoj hlas predviedol aj v obľúbenej rozprávke Spievaj. V jeho súkromnom živote sa mu však darilo už menej, pretože pred dvoma rokmi sa rozišiel s jeho bývalou partnerkou a odvtedy bol sám.

Taron Egerton
Zobraziť galériu (3)
Taron Egerton  (Zdroj: Profimedia)

Počas včerajšieho dňa však The Sun informoval, že už nie je single. Jeho novou známosťou má byť americká herečka Chloe Bennet, ktorá sa preslávila v seriáli Agenti S.H.I.E.L.D. z dielne Marvelu. Dvojica má byť spolu už niekoľko mesiacov a zvesti o ich vzťahu navyše potvrdil aj zdroj z jej rodnej krajiny.

„Taron má za sebou turbulentné roky, ale po boku Chloe je to oveľa lepšie. Stretli sa v USA a niekoľkokrát si spolu vyrazili. Potom išli spoločne na výlet do Veľkej Británie. Ukázal jej niekoľko jeho obľúbených miest a podarilo sa im vyhnúť sa pozornosti verejnosti, čo im vyhovovalo, pretože si obaja strážia súkromie. Obaja toho majú veľa a idú na to pomaly, ale z toho, čo hovorili priateľom, tak je to zatiaľ skvelé," povedal zdroj pre spomínaný The Sun.

Chloe Bennet
Zobraziť galériu (3)
Chloe Bennet  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Chloe BennetTaron Egerton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu