Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Nečakaný rozchod: Vzťah slávneho herca a krásnej modelky je minulosťou!

Sam Claflin Zobraziť galériu (3)
Sam Claflin (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský herec Sam Claflin (38) tvoril posledné 2 roky pár s krásnou modelkou Cassie Amato (30). Ich vzťah je však podľa zdroja z ich okolia minulosťou a umelec sa mal z rozchodu spamätať pomerne rýchlo.

Sam Claflin sa preslávil vo viacerých filmoch či seriáloch, vďaka ktorým ho spoznal celý svet. Okrem toho sa mu v posledných rokoch darilo aj v súkromnom živote, keďže približne 2 roky tvoril pár s krásnou modelkou Cassie Amato.

Podľa najnovších informácií je však ich vzťah už minulosťou. Tieto správy prezradil zdroj z okolia herca, ktorý povedal, že sa rozišli v dobrom a Claflin sa mal z krachu ich lásky spamätať poriadne rýchlo.

„Sam a Cassie mali pekný vzťah. Bol to jeho prvý poriadne vzťah po tom, ako sa rozviedol s jeho bývalou partnerkou Laurou Haddock a zažili spolu veľa zábavy. Ich spoločný vzťah sa však naplnil a vzdialenosť a rozdielne programy boli pre nich príliš. Stále sú však dobrými priateľmi. Sam ale nestrácal čas a už sa registroval na zoznamke, pretože je otvorený stretnúť niekoho nového," povedal zdroj pre The Sun.

Sam Claflin
Zobraziť galériu (3)
Sam Claflin  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sam Claflin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu