Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Slávny pár šokoval fanúšikov: Hviezdny spevák oznámil rozchod… Emotívna reakcie jeho partnerky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa prekvapil mnohých fanúšikov americký spevák Zach Bryan (28). Ten totiž na svojich sociálnych sieťach oznámil rozchod so svojou partnerkou Briannou LaPaglia (25), ktorá reagovala vo veľmi emotívnom videu, v ktorom neudržala slzy.

Americký spevák a jeho partnerka, ktorá je známa hlavne vďaka sociálnym sieťam a svojmu podcastu s názvom BFFs, tvorili pár približne rok, avšak počas včerajška hudobník prekvapil správou, že sa dvojica rozišla. 

„Brianna a ja sme sa rozišli a ja ju rešpektujem a milujem celým srdcom. Ľúbila ma dlhú dobu a za to jej budem navždy vďačný. Mám za sebou veľmi ťažký rok, počas ktorého som sa trápil s vážnymi vecami. Myslel som si, že bude pre nás najlepšie, ak pôjdeme každý svojou cestou. Nie som dokonalý a nikdy ani nebudem," uviedol Bryan.

Slávny pár šokoval fanúšikov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Z.B.)

K celej situácii sa na Youtube vyjadrila aj jeho dnes už bývalá partnerka, ktorú jeho oznámenie poriadne zaskočilo. „Práve som sa zobudila a uvidela, že Zach informoval o našom rozchode. Vôbec som nevedela, že to chce zverejniť. Nenapísal mi a ani nezavolal. Človek niekoho bezpodmienečne miluje aj napriek veciam, kvôli ktorým by mal prestať a potom je z jeho života vyškrtnutý behom pár dní? Zlomilo mi to srdce," povedala LaPaglia, ktorá so slzami v očiach povedala, že sa rozišli len v pondelok.

Viac o téme: Zach Bryan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu