Streda16. október 2024, meniny má Vladimíra, zajtra Hedviga

Polícia pátra po 16-ročnej Nataši a 17-ročnej Ivane! Neviete, kde by mohli byť?

Polícia pátra AKTUALIZOVANÉ Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

LEVOČA - Polícia pátra po 16-ročnej Nataši Červeňákovej, chovankyňa reedukačného centra v Levoči ušla v pondelok (14. 10.) po vyšetrení v nemocnici. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že dievča doposiaľ o sebe nepodalo žiadne informácie.

"Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla Ligdayová. Hľadané dievča je vysoké 170 centimetrov, štíhlej postavy, má polodlhé tmavé vlasy po lopatky a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené čierne rifle, čiernu bundu a obuté čierno-biele botasky. Zvláštne znamenia nemá.

archívne video

Aplikácia HZS má novú funkciu, uľahčí a zrýchli záchranné a pátracie akcie (Zdroj: TASR/Adriána Hudecová)

Akékoľvek poznatky k nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, na telefónnom čísle 0961 89 3371, resp. na linke 158. "Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom profilu Policajného zboru na sociálnej sieti," uzavrela Ligdayová.

Nezvestná Nataša
Zobraziť galériu (3)
Nezvestná Nataša  (Zdroj: KR PZ v Prešove)

Polícia pátra po Ivane Puškovej, chovankyňa reedukačného centra v Levoči ušla

Polícia pátra po 17-ročnej Ivane Puškovej z Liptovskej Tepličky, chovankyňa reedukačného centra v Levoči ušla v pondelok (14. 10.) po vyšetrení v nemocnici. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že mladá žena doposiaľ o sebe nepodala žiadne informácie.

Nezvestná Ivana
Zobraziť galériu (3)
Nezvestná Ivana  (Zdroj: KR PZ v Prešove)

"Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla Ligdayová. Hľadané dievča je vysoké 150 centimetrov, štíhlej postavy, má hustejšie čierne vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy malo na sebe oblečené čierne rifle, čiernu bundu a obuté čierno-biele botasky. Na predlaktí pravej ruky má tetovanie v tvare kukučkových hodín a na vrchnej časti pravej dlane vyblednutú vytetovanú ružu s obrubou v tvare hviezdy.

Viac o téme: PátraniePolícia Nataša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu