Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Známy Slovák skončil na LIEČENÍ: Ozvala sa jeho mama... Únik hľadal v LIEKOCH na upokojenie!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Slovenský spevák David Key sa aktuálne pasuje s nepríjemnými problémami. Informovala o tom jeho mama Marcela. Speváka vraj dlhodobo trápili panické ataky a únik hľadal v liekoch na upokojenie. Aktuálne preto vraj nastúpil na detox liečenie a rozhodol sa stiahnuť z verejného života na neurčito!

Na profile Davida Keya sa v pondelok večer objavil status, v ktorom sa spevákovym sledovateľom prihovárala jeho mama Marcela. Po chvíli bol síce príspevok vymazaný, no po pár minútach opäť nahratý. Zverejnené vety informovali o problémoch, ktorými si David v poslednom období prechádzal a že musel vyhľadať pomoc. Preto sa rozhodol na neurčito stiahnuť z verejného života. 

„Moji milí, toto píšem ako mama môjho syna Davida Keya (Radka). Dnes pre mňa nie je jednoduchý deň, ale verím, že pravda je to najdôležitejšie, čo môžem zdieľať. Ako jeho matka som pozerala, ako sa môj syn pomaly stráca pod tlakom, ktorý naňho kladie verejný život, médiá a jeho vlastné očakávania,“ písalo sa na Davidovom profile. 

„Všetok ten tlak a nároky ho doviedla k miestu, kde si musel nájsť únik - a tým boli lieky na ukľudnenie!“ písalo sa vo zverejnenom texte s tým, že spevák trpí panickými atakmi a ďalej lieky brať nechce. „Preto sme zvažovali, čo urobiť a našli sme špecialistu na úzkosti. Nie je ľahké to priznať, ale musím to povedať, pretože chcema, by ste ho videli ako človeka, nie len ako mediálne známu osobu,“ písalo sa ďalej. 

Známy Slovák skončil na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DK)

„Bojoval sám so sebou, psychikou a bolesťou, ktorú ste nevideli. Ale dnes sa rozhodol bojovať inak. S mojim synom sme sa spolu rozhodli, že potrebuje čas. Čas pre seba. Čas na zotavenie,“ uviedla Davidova mama. „Preto dnes verejne oznamujem, že sa rozhodol ísť dobrovoľne na detox liečenie a odísť z verejného života na neurčito,“ dodala s tým, že sa nachádza na súkromnej klinike vo Viedni. Aj tento príspevok však po asi 14 hodinách z profilu zmizol.

Známy Slovák skončil na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: David Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu