Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Michaela Kocianová s neziskovkou už aj v New Yorku

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Liga pre seniorov)

Topmodelka Michaela Kocianová nezaháľa ani minutu! Popri svojej modelingovej kariére, venuje každú voľnú chvíľu občianskemu združeniu, ktorého je spoluzakladateľkou. A to aj v New York-u!

V dňoch 23. – 24.9.2024 sa uskutočnil PRO Summit 2024, prestížne a exkluzívne podujatie, na ktorom sa zúčastnilo približne 90 vybraných hostí zastupujúcich slovenskú odbornú komunitu v Severnej Amerike. Medzi nimi aj slovenská topmodelka a finaltropka Michaela Kocianová, ktorá predstavovala platformu Liga pre seniorov.

Michaela Kocianová s neziskovkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Liga pre seniorov)

Slovak PRO je organizácia, ktorá ponúka odborné, kultúrne a vzdelávacie príležitosti pre Slovákov v Severnej Amerike. Angažovaná komunita s viac ako 2 500 členmi v mestách ako je New York, Chicago, San Francisco, Seattle a ďalších, sa snaží vytvárať príležitosti pre Slovákov doma i v zahraničí.

Tohtoročný summit, organizovaný v spolupráci s Generálnym konzulátom SR v New Yorku, sa zameral na tému „Od cieľov k veľkosti: „Oslava slovenského úspechu a dávanie späť“. 

Práve téme podpory Slovákov a pomoci seniorom sa venuje aj najúspešnejšia slovenská topmodelka. V rámci networkingu predstavila nosný projekt svojho OZ – informačnú platformu pre seniorov a ich rodiny s názvom Liga pre seniorov. Na spustenie tejto platformy budú nadväzovať aj edukatívne videá na digitálne vzdalávanie seniorov, ktoré OZ aktuálne pripravuje.

Michaela Kocianová s neziskovkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Liga pre seniorov)

Hlavným rečníkom summitu bol Marián Gáborík. Peter Pellegrini, prezident Slovenskej republiky, sa zapojil do diskusie so slovenskou PRO komunitou, a v panelových diskusiách sa predstavili napr. Dominika Durovčíková z MIT, Mária Bieliková z Kempelenovho inštitútu inteligentných technológií a Martina Kolesárová z Nadácie Pontis.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu