Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Smutné slová Pamely Anderson: Prehovorila o náročnom boji s depresiami!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (3)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

ZÜRICH - Pamela Anderson (57) sa počas posledných dní ukázala v švajčiarskom Zürichu, kde prebieha miestny filmový festival. Na ňom si hviezdna Američanka prebrala cenu a počas ďakovnej reči prehovorila o svojej minulosti, ktorú sprevádzali depresie.

Vo štvrtok sa v Zürichu začal filmový festival, ktorého sa zúčastnilo viacero svetoznámych tvárí. Jednou z nich bola aj Pamela Anderson, ktorá prišla predstaviť svoj nový film s názvom The Last Showgirl. 

Okrem toho však dostala aj jedno z ocenení. Po tom, ako si ho prebrala, však v ďakovnej reči prekvapila mnohých prítomných. Aj napriek svojej radosti totiž prehovorila o svojej temnej minulosti, ktorá bola sprevádzaná depresiami, ktoré trvali poriadne dlhý čas. 

„Keď sa pozriem do minulosti, tak mám pocit, že som sa z Pobrežnej hliadky presunula rovno na Broadway. Netuším, čo sa stalo medzi tým, je to všetko rozmazané. Som hlavne šťastná, že tu môžem byť, pretože si myslím, že som mala niekoľko dekád depresiu. Nikdy by ma nenapadlo, že budem niekedy preberať cenu, ako je táto. Chcem len pokračovať v tom, čo robím," povedala Anderson podľa Daily Mail

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (3)
Pamela Anderson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu