Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Ďalšia NEČAKANÁ zmena v o 5 minút 12: Gudiaka znova NEUVIDÍTE... Nahradí ho TÁTO moderátorka!

Marek Gudiak Zobraziť galériu (2)
Marek Gudiak (Zdroj: STVR)

BRATISLAVA - Dnešnú reláciu o 5 minút 12 znova nebude moderovať Marek Gudiak. Minule ho nečakane nahradil dlhoročný profesionál Alfonz Šuran a tentokrát to bude známa moderátorka!

Politickú reláciu O 5 minút 12 mal od jesene moderovať Marek Gudiak. Ten nahradil dlhoročných moderátorov Martu Jančkárovu a Mareka Makaru. Ukázal sa však len v dvoch septembrových vydaniach. Neskôr sa neobjavil  kvôli zdravotným problémom, keď ho nahradil skúsený moderátor Alfonz Šuran a v druhom prípade to bolo na jeho žiadosť. Tentokrát pôjde o špeciálne vydanie a ani to nebude moderovať Gudiak. Nahradí ho Monika Šebová, ktorá v STVR moderuje publicistickú reláciu Cez Lupu, informuje portál medialne.sk.

„Nedeľná politická diskusná relácia bude súčasťou mimoriadneho vysielania STVR pri príležitosti 80. výročia Karpatsko-duklianskej operácie na Dukle a vo Svidníku. Udalosť si Slovenská televízia a rozhlas pripomína vo vysielaní už niekoľko dní. Vyvrcholením bude priamy prenos z osláv. Tejto dramaturgii sa prispôsobil aj formát relácie O 5 minút 12 – špeciál, ktorú tentokrát povedie moderátorka Monika Šebová. Hosťom bude premiér SR, ako najvyšší predstaviteľ vlády SR,“ uviedla Andrea Pivarčiová, poverená vedením Sekcie marketingu a komunikácie STVR.

Ďalšia NEČAKANÁ zmena v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

S Gudiakom aj naďalej v televízii počítajú. „S Marekom Gudiakom naďalej rátame ako s moderátorom relácie O 5 minút 12 a pracujeme na tom, aby relácia mala viacerých stabilných moderátorov, ktorí sa budú vo vysielaní striedať,“ dodala Pivarčiová.

Viac o téme: Marek GudiakSTVRO 5 mnút 12Alfonz Šuran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu