Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Mrazivé ODHALENIE o otrave Jiřiny Bohdalovej (93): Od smrti ju delil jeden TELEFONÁT!

Jiřina Bohdalová Zobraziť galériu (2)
Jiřina Bohdalová (Zdroj: TV Joj)

PRAHA - V uplynulých týždňoch české médiá zapĺňala informácia o vážnom zdravotnom stave Jiřiny Bohdalovej (93). Tá skončila v nemocnici po otrave jedlom... A mohlo to skončiť veľmi zle. Známa Češka sa totiž bála zavolať si pomoc!

Galéria: Jiřina Bohdalová

Najprv nechcela volať, no telefonát jej napokon zachránil život! Reč je o legendárnej českej herečke Jiřine Bohdalovej, ktorá v uplynulých týždňoch skončila v nemocnici. Ako prezradila, po požití jedla jej prišlo náhle zle. Privolaniu pomoci sa však spočiatku bránila. „Bála som sa zavolať,“ priznala v Nemocnici Na Homolce. 

Pri otrave jedlom pritom hrá veľkú úlohu práve čas, a tak na váhanie nie je priestor. „Jiřinu priviezli v stave, kedy hrozil septický šok. Hneď sme zahájili cielenú antibiotickú terapiu,“ prezradil Blesku profesor Neužil. „Viem, ako miluje život a ľudí, tak sme ju podporili v návrate,“ dodal. A herečka, ktorá je už aktuálne v domácej starostlivosti, dodala: „Keď ma odteraz niečo pichne, nepôjdem domov, ale rovno sem!“

Profesor Neužil je pre Jiřinu Bohdalovú doslova anjelom strážnym. Nie je to totiž prvýkrát, čo jej zachránil život v hodine dvanástej. Na prelome rokov 2022 a 2023 prekonala v dôsledku zranenia chrbta embóliu pľúc. A aj vtedy ju vyliečil primár miestnej kardiológie. „Ja tomu hovorím, že ma z toho vyškriabal,“ dodala herečka. 

Mrazivé ODHALENIE o otrave
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu