Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Slávny spevák (57) po rozvode ukázal NOVÚ LÁSKU: Chodí s ňou už rok... Doteraz ju SKRÝVAL!

Noel Gallagher FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
Noel Gallagher (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Začiatkom minulého roka sa na verejnosť dostala informácia, že Noelovi Gallagherovi (57), ktorého preslávilo pôsobenie vo formácii Oasis, skrachovalo manželstvo. Hudobník a jeho polovička išli od seba po 22 rokoch vzťahu. Približne o pol roka neskôr si hviezda našla novú lásku. No hoci spolu chodia už rok, ukázal ju až teraz!

Správy o rozvode povrdil pre médiá samotný hudobník, ktorý spolu so svojou partnerkou poskytol oficiálne stanovisko. „Noel Gallagher a Sara MacDonald potvrdzujú, že sa rozvádzajú. Aj naďalej sa budú spoločne starať o deti, ktoré zostávajú prioritou,“ informovali verejnosť expartneri. Dvojica tvorila pár od roku 2000 a má spolu dve deti.

Približne o polroka po rozchode si hudobník našiel za svoju ex náhradu. Volá sa Sally Mash a vedie súkromný klub v Chelsea v západnom Londýne. Predtým brunetka predávala luxusné dovolenky pre bohatých či pracovala pre firmu, ktorá prenajíma súkromné lietadlá. A hoci pár tvoria už vyše roka, doposiaľ ju pred verejnosťou skrýval. 

Až teraz urobil výnimku a spoločne s ňou dorazil na 10. narodeniny súkromného klubu Chiltern Firehouse v Londýne. Pozrite ako vyzerá! 

Sally Mash
Zobraziť galériu (2)
Sally Mash  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Noel GallagherSally Mash
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu