Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

KOMPLIKÁCIE hneď v úvode Let's Dance turné: Náhla ZMENA... Tina NEPRÍDE!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Markíza)

MICHALOVCE - Dnes večer v Michalovciach štartuje úplne prvá šou v rámci markizáckeho Let's Dance turné. Ako televízia avizovala, namiesto Viktora Vinczeho (33) sa na poste moderátora predstaví speváčka Tina (40). Tesne pred štartom prvého večera však nastala zmena. Nová moderátorka nepríde!

Televízia Markíza si na jeseň naplánovala veľkolepé turné po Slovensku s obľúbenou šou Let's Dance. V uplynulých týždňoch sa na verejnosť dostávali informácie o tom, kto sa projektu zúčasntí a kto naopak nie. Mnohých prekvapilo, že na putovnom predstavení bude chýbať Viktor Vincze, ktorý moderoval posledné tri ročníky tanečnej šou. 

Namiesto neho bude večerom po boku Lucie Hlaváčkovej sprevádzať speváčka Tina. Krátko pred štartom úplne prvého vystúpenia však nastala nečakaná zmena - hudobníčka nepríde. Dôvodom je fakt, že ju skolila choroba, a tak sa nezúčastní len prvej šou, k ďalším sa pripojí podľa pôvodného plánu. 

„Pol roka som sa tešila na tento deň, ale niekedy veci naberú nečakaný smer. Mrzí ma, že zmeškám úvod tejto veľkej udalosti, ale robím všetko pre to, aby som sa pripojila už v Košiciach. Posielam lásku do Michaloviec, všetci si to užite na maximum,“ vyjadrila sa pre markiza.sk Tina. Tú dnes večer narýchlo zaskočí známa herečka. 

„Pre náhlu zdravotnú indispozíciu nebude Tina súčasťou prvej zastávky v Michalovciach. Veríme však, že sa k nám pripojí 4.10. v Košiciach. Tinu dnes zaskočí herečka Zuzana Kubovčíková Šebová,“ znie oficiálne stanovisko televízie. Prajeme skoré uzdravenie! 

Tina sa v Let's Dance v minulosti predstavila ako tanečnica.
Zobraziť galériu (2)
Tina sa v Let's Dance v minulosti predstavila ako tanečnica.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tv MarkízaLet's DanceLet's Dance turné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu