Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Pamätáte si víťaza Farmy 6? TAKTO vyzerá po 9 rokoch... Neuveríte, čomu sa dnes venuje!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Tomáš Mayer (40) bol najvýraznejšou postavou 6. série markizáckej reality šou Farma. Vo finále si zmeral sily s Jozefom Kababikom a podarilo sa mu vyhrať. V tom čase sa hovorilo o najtesnejšej výhre v histórii projektu. Odvtedy uplynulo už 9 rokov. Takto vyzerá dnes a... Neuveríte, čomu sa venuje!

Tomáš Mayer sa v roku 2015 stal víťazom 6. série reality šou Farma. V tom čase sa hovorilo o najtesnejšej výhre v histórii projektu. Vo finále sa stretol s Jozefom Kababikom a po prvých dvoch disciplínach bol stav absolútne vyrovnaný. O tom, kto si odnesie výhru, tak rozhodovali diváci svojimi esemeskami. A rozdiel medzi víťazom a porazeným bol len 189 hlasov. 

Pamätáte si víťaza Farmy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook TM)

V tom čase si Tomáš vybojoval 50 tisíc eur. Odvtedy však uplynulo už 9 rokov a v živote niekdajšieho víťaza Farmy sa toho veľa zmenilo. Vo februári 2022 sa oženil, narodila sa mu dcérka Rebeka a výrazne sa rokmi zmenil aj jeho imidž. Navyše sa v štyridsiatke rozhodol rekvalifikovať - sadol opäť do školských lavíc a dnes je z neho kachliar. 

Minulý rok v apríli začal navštevovať akreditovaný vzdelávací program v odbore Kachliar a v sobotu ho úspešne dokončil. Dnes sa tak môže hrdiť osvedčením o absolvovaní, ktoré mu vydal Cech kachliarov. „Tak sa pomaly blížime k ďalšiemu cieľu,“ napísal k osvedčeniu pyšne. Gratulujeme!

Viac o téme: Tv MarkízaFarmaTomáš Mayer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu