Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

STRACH o Pepu (76) z komédie S tebou mě baví svět: Vážne PROBLÉMY s chôdzou!

Pavel Nový Zobraziť galériu (3)
Pavel Nový (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Legendárného českého herca Pavla Nového (76) majú diváci zafixovaného ako zvukára Pepu z komédie S tebou mě baví svět. Nedávno sa objavil v spoločnosti na zahájení novej sezóny pražskej Ypsilonky... A mnohých vystrašil. Má vážne problémy s chôdzou!

Herec Pavel Nový prekonal v orku 2007 západonilskú horúčku. Ide o akútne, chrípke podobné horúčkovité ochorenie, ktoré sa aj v dôsledku klimatických zmen stále častejšie objavuje aj v Európe - prenáša ho najčastejšie komár. No hoci odvtedy uplynulo už 17 rokov, české médiá informujú, že herec sa s následkami ochorenia pasuje dodnes.

Pavel Nový a Zdena Studenková
Zobraziť galériu (3)
Pavel Nový a Zdena Studenková  (Zdroj: Ústřední půjčovna filmů)

Predstaviteľ zvukára Pepu z komédie S tebou mě baví svět sa v týchto dňoch objavil na oficiálnom zahájení novej sezóny v pražskej Ypsilonke a bolo evidentné, že má veľké problémy s chôdzou. „Pri drobnejších svaloch sa niektoré spojenia neobnovili. Občas je to vidieť pri chôdzi. Ľavá ruka niekedy nerobí to, čo by som chcel ja. V podstate sa správa ako leňoch,“ prehlásil pred časom herec. 

A problém bol vidieť aj na spomínanej akcii. Problém s chôdzou sa zjavne stále zhoršuje, Nový si musel každú chvíľu sadať. Keď sa ho magazín Aha! opýtal, ako sa mu darí, odpovedal stručne, ale jasne: „Veď vidíte, starček dobehal. Ale inak to ide, ďakujem za opýtanie,“ reagoval. 

STRACH o Pepu (76)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: S tebou mě baví světPavel Nový
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu