Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

TRAPAAAS! Slávnu speváčku zradili MEGA OPÄTKY: Skončila na zemi... Priamo na pódiu!

FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - V hlavnom meste Francúzska v pondelok odštartoval prestížny Fashion Week. Po móle sa prešlo množstvo slávnych topmodeliek, ale aj hviezd, ktoré s modelingom toho príliš veľa spoločné nemajú. Takou bola aj princezná latin popu Belinda Peregrín (35). No hneď si vyrobila aj trapas.... Zradili ju mega opätky a skončila na zemi!

Belinga Peregrín je hispánsko-mexická herečka a speváčka, známa ako princezná latin popu. V týchto dňoch si však vyskúšala aj úlohu modelky. A rovno na prestížnom parížskom Fashion Weeku. Zároveň s tými najväčšími topmodelkami sveta, sa prešla po móle módnej prehliadky Le Defile L'Oreal - Walk Your Woth. A urobila si tam aj úsmevný trapas.

Pred divákmi sa prešla v červených minišatách, doplnených čižmami na mega vysokom opätku a platforme. No a práve tá sa jej stala osudnou. Počas zmyselnej chôdze po móle stratila rovnováhu a pred zrakmi všetkých skončila na zemi. Okamžite jej na pomoc pribehla stylistka, ktorá jej pomáhala dostať sa späť na nohy... No speváčka si z faux pas ťažkú hlavu nerobila - prekryla ho smiechom!

TRAPAAAS! Slávnu speváčku zradili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Belinda Peregrín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu