Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Česká legenda (86) je v NEMOCNICI: Pád a škaredé zranenie... OKAMŽITÁ OPERÁCIA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Český herec Petr Nárožný (86) leží po náročnej operácii v nemocnici. Má totiž za sebou hrozivý pád, ktorého následkom bolo škaredé zranenie. Známy muž okamžite putoval na operačný stôl!

Galéria: Petr Nárožný

Petr Nárožný ruší až do odvolania všetky svoje predstavenia, už týždeň totiž leží v nemocnici. Hospitalizovaný je konkrétne v Krajskej nemocnici Tomáše Bati v Zlíne, kde ho podľa českého Blesku operoval sám primár. Dôvodom bol nešťastný pád v hoteli, pri ktorom si zlomil stehennú kosť.

Česká legenda (86) je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Prima)

Takáto zlomenina musí byť liečená včas, aby sa predišlo komplikáciám, ako je infekcia či trvalé poškodenie nervových a kostných štruktúr. Zákrok, ktorý trvá okolo dvoch hodín, preto musí byť vykonaný čo najrýchlejšie. Herec tak okamžite putoval na operačný stôl. „Pán Nárožný je druhý deň po operácii. Je v poriadku, ale ešte dospáva. Návštevy ešte naozaj neodporúčame,“ zistil český Blesk na zlínskej ortopédii.

 „Ja jedine viem, že spadol v hoteli a že je po operácii, ale inak som s ním nehovoril. Napísal som mu iba, že prajem skoré uzdravenie. Je to nešťastná vec, ale pán Nárožný je bojovník a verím, že sa dá dokopy,“ vyjadril sa Václav Hanzlíček z agentúry, ktorá herca zastupuje. Dodal tiež, že všetky predstavenia, v ktorých Nárožný hrá, sú zrušené do odvolania. 

Česká legenda (86) je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Petr Nárožný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu