Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

TRETIA SVADBA speváka (79) z formácie ABBA: Šaty nevesty boli... Ehm, poriadne zvláštne!

Björn Ulvaeus a Christina Sas Zobraziť galériu (2)
Björn Ulvaeus a Christina Sas (Zdroj: profimedia.sk)

KODAŇ - Svoju lásku spečatili svadbou! Spevák z legendárne formácie ABBA - Björn Ulvaeus (79) má za sebou výnimočný víkend. V sobotu sa totiž tretíkrát oženil. Jeho vyvolenou je Dánka Christina Sas (51), s ktorou randili od roku 2022. Fotkami z veľkého dňa sa umelec pochválil na sociálnej sieti Instagram. A veru, nevesta stavila na poriadne netradičné šaty!

Súkromie speváka menom Björn Ulvaeus je pomerne zaujímavé. V rokoch 1971 - 1979 bol ženatý s kolegyňou z ABBY - Agnethou Fältskog. Dvojica má spolu dcéru Lindu a syna Petra. V roku 1981 sa umelec oženil s Lenou Kallersjö, ktorá mu porodila dve dcéry - Emmu a Annu. Keď vo februári 2022 vyšlo najavo, že sa po 41 rokoch manželstva rozvádzajú, pre mnohých to bol šok... 

Netrvalo dlho a Björn svetu hrdo predstavoval svoju novú lásku. Nuž, a počas tohto víkendu si produktovú manažérku z vydavateľstva Universal Music Group dokonca vzal za ženu. 

Ako prezrádzajú zábery, ktorými sa novomanželia pochválili, nevesta vyzerala inak, než býva zvykom. Na sebe totiž mala model vo farbe khaki. Dvojica si povedala svoje "áno" pred zrakmi rodiny a blízkych priateľov.

Pod fotkami sa hromadia komentáre od nadšených fanúšikov z rôznych kútov sveta. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či to tentokrát bude pre speváka konečne tá pravá.

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Björn UlvaeusChristina Sas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu