Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Známa hudobníčka zažila počas koncertu poriadny šok: Prehovorila o nechutnom útoku fanúšika!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká speváčka Lainey Wilson (32) patrí medzi úspešné umelkyne a jej kariéra jej priniesla viacero úspechov. V najnovšom rozhovore však prehovorila aj o odvrátenej strane slávy, vďaka ktorej zažila na svojom koncerte aj poriadne nechutný útok.

Lainey Wilson je známa hlavne fanúšikom country, ktorých si získala viacerými hitmi. Medzi tie najznámejšie patria piesne Heart Like A Truck, Watermelon Moonshine či Things A Man Oughta Know. Na svojom konte má viacero prestížnych ocenení vrátane sošky Grammy, ktorú vyhrala tento rok za najlepší country album. 

Okrem úspechov jej však kariéra priniesla aj viacero nepríjemností. O jednej z nich prehovorila v najnovšom rozhovore v podcaste Taste of Country Nights, kde priblížila nechutný útok fanúšika, ktorý sa odohral priamo počas jej šou. 

„Minulý rok ma počas môjho turné v jednom klube niekto opľul priamo na pódiu. Chcela som ísť dole a nájsť toho človeka, ale neurobila som to, proste som pokračovala. Pomyslela som si, že prečo si niekto kúpi lístok len preto, aby niekoho opľul. Zároveň sú ale na svete zlí ľudia. Takisto to ale mohol byť len opitý človek, ktorý sa choval hlúpo," opísala situáciu Wilson.

Lainey Wilson
Zobraziť galériu (2)
Lainey Wilson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lainey Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu