Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Manžel hereckej hviezdy odhalil NECHUTNOSŤ: Fuj, totálne PONÍŽENIE... Mala by sa ROZVIESŤ!

Kate Bosworth a Justin Long Zobraziť galériu (2)
Kate Bosworth a Justin Long (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Minulý rok sa prevalilo, že herečka Kate Bosworth (41) a jej kolega Justin Long (46) sa mesiac po zásnubách zosobášili. Uplynul len rok a verejnosť krásnej blondínke odporúča, aby sa rozviedla... Dôvod? Jej manžel zverejnil totálnu nechutnosť. Vraj ju tým verejne ponížil!

Kate Bosworth v minulosti zažiarila vo filmoch ako Zaklínač koní či ako Lois Lane vo filme Superman sa vracia. Herečka sa vždy na verejnosti prezentovala ako dáma s noblesou. Jej manžel Justin Long však problém so strápnením samého seba pred verejnosťou problém nemá a po úprimnosť tiež nechodí ďaleko. 

No fanúšikovia si tentokrát myslia, že to svojimi slovami poriadne prestrelil. Odhalil totiž poriadne nechutný príbeh z ich spálne. Opísal totiž, ako mu prišlo zle na dovolenke v Mexiku. A nechýbali ani detaily. „V tú noc som sa v jednej chvíli prebudil a - nedá sa to povedať inak, nemôžem okolo toho chodiť ako okolo horúcej kaše - po*ral som postel. Po*ral som postel a ona v tej posteli bola,“ šokoval svojimi slovami herec. 

Kate Bosworth a Justin Long
Zobraziť galériu (2)
Kate Bosworth a Justin Long  (Zdroj: Instagram/ Kate Bosworth)

Pokračoval opisom toho, ako sa jeho polovička pekne zachovala. „Nesúdila ma, nemusel som sa kvôli tomu cítiť zle. A ja som sa cítil tak šťastný. Vy*ral som si mozog z hlavy a ona sa na mňa láskyplno pozerala a ja som si hovoril, aké je to romantické,“ dodal umelec v podcaste PIE Kurta Suttera a Katey Sagal. Príbeh sa však fanúšikom až taký vtipný nezdal a znechutení nad ním krútili hlavami. 

Herečke dokonca odporúčajú, aby sa rozviedla. „Keby som bola Kate Bosworth, zamierim k rozvodovému právnikovi. Žiadny muž by nikdy nemal takto ponižovať svoju ženu tým, že bude hovoriť o tak nešťastnej udalosti,“ myslí si jeden z čitateľov Page Six. „Kámo, vieš, že si s touto ženou úplne mimo svoju ligu, že? Takže tento druh vecí, ktoré sakra ponížia svoju nádhernú ženu, sú veci, ktoré by si si možno mal nechať pre seba,“ dodal ďalší. 

Viac o téme: Kate BosworthJustin Long
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu