Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

DOBRÉ SPRÁVY z kráľovského dvora: Princezná Kate je SPÄŤ... Má za sebou prvú pracovnú schôdzku!

Princezná Kate Zobraziť galériu (2)
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

WINDSOR - Britská princezná Kate sa na hrade Windsor osobne zúčastnila na stretnutí k projektu starostlivosti o malé deti. Utorkové rokovanie s charitatívnymi organizáciami bolo pre Kate prvou pracovnou povinnosťou od začiatku roka. Informácie o stretnutí sa v noci objavili na oficiálnych stránkach s programom kráľovskej rodiny, uviedli dnes britské médiá.

Galéria: Princezná Catherine

Štyridsaťdvaročná Kate, manželka princa Williama, v januári podstúpila operáciu brucha a v marci oznámila, že sa lieči s rakovinou. Odvtedy sa na verejnosti objavila len dvakrát, na prehliadke pri príležitosti júnových osláv narodenín kráľa Karola III. a v júli na finále mužskej dvojhry na tenisovom Wimbledone. Kate minulý týždeň oznámila, že ukončila chemoterapiu a ešte tento rok sa objaví na viacerých verejných podujatiach.

Kate je spoločne s Williamom patrónkou kráľovskej nadácie zameranej na starostlivosť o deti do piatich rokov. Stretnutia sa podľa televízie Sky News zúčastnili tiež členovia jej tímu spolupracovníkov. Palác nezverejnil zo schôdzky žiadne fotografie ani nespresnil, o čom išlo. Naposledy sa princezná zúčastnila súkromného stretnutia na hrade Windsor pre kráľovskú nadáciu 6. decembra 2023.

Princezná Kate sa pomaly vracia do pracovného života.
Zobraziť galériu (2)
Princezná Kate sa pomaly vracia do pracovného života.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kate MiddletonPrincezná Catherine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu