Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Cynthia po rozchode: Už viac nie je TICHO... Naložila údajnej Separovej milenke!

Cynthia Tóthová Zobraziť galériu (3)
Cynthia Tóthová (Zdroj: Instagram CT)

BRATISLAVA - V auguste vyplávalo na povrch, že mladučká Cynthia už viac netvorí pár so slovenským raperom Michaelom Kmeťom známym pod umeleckým menom Separ. To, ako sa to po ich rozchode vyvinulo, ju zdá sa, ranilo. Už viac nie je ticho!

Cynthia Tóthová tvorila dlhé roky pár s raperom Separom. Boli nerozlučná dvojica, a preto bol pre všetkých šok, keď mladučká kráska oznámila krach ich vzťahu. „Veľmi sme sa ľúbili, ale niekedy sa veci zmenia a my musíme ísť ďalej. Rozchádzame sa v dobrom, stále si vážime jeden druhého a zostávame v kontakte," napísala v auguste influencerka.

No ako ide čas, na verejnosť sa začínajú dostávať informácie, ktoré nenechali chladnú ani Cynthiu. Tá sa v podcaste Oskiho Baramiho s názvom SNAMI poriadne ostro vyjadrila na adresu istej slečny. „Mám jedno konkrétne dievča, ktoré sa so mnou veľmi chcelo baviť a posledná správa je, že či nepôjdeme spolu na kávu. A potom... Potrebuje byť medzi slávnymi ľuďmi, potrebuje byť v backstage-i. Všetci to vedia, že je takáto a potrebuje toto,“ opísala.

„Ja som to vycítila, že sa chce so mnou baviť kvôli tomu, že buď som jeho frajerka, alebo sa chce udržať medzi takýmito ľuďmi,“ pokračovala. „Ona je totálna famehunterka (naháňačka slávy, pozn.red.),“ dodala. Oski sa jej potom spýtal, či sa s ňou Separ začal stretávať. „Ja neviem, čo s ňou má, ale viem... Zo všetkých strán sa ku mne dostávalo – už mi nehovorte nikto nič – že hej,“ šokovala. Ľudia v komentároch pod príspevkom spomínajú najmä jedno meno.

„Teri Pallová,“ napísala fanúšička. „Čajka sa hneď musí natočiť v jeho aute, aby nenápadne dala všetkým najavo, že je to ona. Hn*j, ale chyba chlapa, že ide týždeň po rozchode za takou tupou žumpou,“ reagovala ďalšia. „Teri Pallová. Dnes som ich spolu videla,“ prekvapila iná žena v komentári. „Jasné, že Pallová... Separ ju followuje ako jednu z mála žien,“ zaznelo v komentároch. Teri Pallová je známa hlavne vo svete Instagramu. Na sociálnej sieti má viac ako 80 tisíc sledovateľov.

Teri Pallová
Zobraziť galériu (3)
Teri Pallová  (Zdroj: Instagram TP)

Cynthia po rozchode: Už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: RozchodSeparMilenkaCynthia Tóthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu