Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Cynthia po ROZCHODE so Separom: FOTO Rapídne SCHUDLA!

Cynthia Tóthová Zobraziť galériu (2)
Cynthia Tóthová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Cynthia sa po rozchode si Separom pochválila schudnutou postavičkou. No za jej novou figúrou sa neskrýva cvičenie...

V auguste vyšlo najavo, že sa raper Separ a jeho mladučká frajerka Cynthia rozišli. Informovala o tom prostredníctvom sociálnej siete samotná kráska. „Veľmi sme sa ľúbili, ale niekedy sa veci zmenia a my musíme ísť ďalej. Rozchádzame sa v dobrom, stále si vážime jeden druhého a zostávame v kontakte," napísala v tom čase influencerka. V prípade dvojice pritom ide už o druhý rozchod. Prvýkrát im vzťah skrachoval pred rokom v septembri. Po čase sa však expriatelia k sebe opäť vrátili.

No tentokrát to vyzerá tak, že išli od seba definitívne. Každý si išiel vlastnou cestou, ale zdá sa, že Cynthia to vôbec nenesie ľahko. Po tom, ako oznámila koniec ich vzťahu, mala vo videách uplakané oči, čo si všimli aj mnohí jej fanúšikovia. No a teraz prekvapila aj tým, že po rozchode jej rapídne klesá váha. „-6kg čau," napísala k záberu. Jedna z fanúšičiek sa jej opýtala na recept na chudnutie. „Stres,rozchod?" opýtala sa neveriacky. Rozchod vie s človekom a jeho psychikou poriadne zamávať.

Cynthia Tóthová
Zobraziť galériu (2)
Cynthia Tóthová  (Zdroj: Instagram C.T.)

Viac o téme: Cynthia Tóthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu