Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Šokujúca SMRŤ krásky (†17) z talentovej šou: Jej mŕtve telo našli na diaľnici!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Talentové súťaže sa tešia veľkej obľube v rôznych kútoch sveta. Len nedávno sa z úspechu v šou America´s Got Talent tešilo aj tanečné zoskúpenie Los Osos High School. Dnes majú všetci hlavu v smútku. Dôvodom je náhla smrť jedenej z tanečníc - 17-ročnej Emily Gold, ktorá spáchala samovraždu.

Mŕtve telo mladej dievčiny bolo nájdené v piatok 13. septembra, krátko pred polnocou. Muži zákona prišli na miesto nešťastia po tom, čo viacero svedkov nahlásilo prítomnosť chodca na diaľnici. Ako informovali mnohé médiá, vrátane magazínu PEOPLE, Emily zrazilo viacero vozdiel. Príčinou úmrtia bola podľa koronera samovražda. 

Krásna Emily bola členkou tančnej formácie Los Osos High School, ktorá v auguste nadchla divákov a porotu šou America´s Got Talent. „Bolo to úplne skvelé,” komentoval ich výkon obávaný porotcovský kat Simon Cowell, ktorému pripomenuli úspešný High School Musical. 

Priatelia a kolegovia mladej dievčiny rozbehli prostredníctvom stránky GoFundMe zbierku, ktorej cieľom je pomôcť trúchliacej rodine. „Naša sladká Emily, nekonečne ťa milujeme a slovami nedokážeme vyjadriť, ako veľmi nám chýbaš,” znie jeden z odkazov od členov tanečnej formácie, ktorí na Emily spomínajú aj na sociálnych sieťach. 

Emily Gold
Zobraziť galériu (2)
Emily Gold  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Emily Gold
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu