Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Malý Jakubko z Oteckov sa poriadne ZMENIL: Aha, ako vyrástol!

Maroš Baňas v seriáli Oteckovia Zobraziť galériu (5)
Maroš Baňas v seriáli Oteckovia (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pred 6 rokmi hral v seriáli Oteckovia a aktuálne sa opäť postavil pred kamery. Namieril si to do markizáckeho počinu Dunaj, k vašim službám. Pozrite, ako sa Maroš Baňas za ten čas zmenil!

14-ročný Maroš Baňas pred 6 rokmi hviezdil na obrazovkách televízie Markíza v seriáli Oteckovia. Stvárňoval postavu Kubka Bielika, najmladšieho syna Lucie (Moniky Hilmerovej) a Vlada (Filipa Tůmu). Úloha bola pre neho ako šitá na mieru, čo si vtedy mohli všimnúť aj diváci. Maroško si tak už ako 8-ročný zahral po boku známych slovenských hercov. Aktuálne mieri pred kamery znova, a to do seriálu Dunaj, k vašim službám.

Pred časom sme vás informovali, že si v počine zahrala aj iná detská hviezda. A to Hugo Kelíšek, herec zo seriálu Červené pásky. Na pľaci sa stretli bok po boku a Maroš stvárnil mladého chlapca Daga, ktorý je nasiaknutý nacistickou ideológiou, rovnako ako Thomas (Hugo Kelíšek). 6 rokov je pre chlapčeka naozaj dlhá doba na to, aby sa poriadne zmenil. Pozrite, ako dnes Maroš vyzerá! Seriál Dunaj, k vašim službám môžete sledovať každý utorok a štvrtok o 20:30 na Markíze.

Maroš Baňas kedysi

Maroš Baňas
Zobraziť galériu (5)
Maroš Baňas  (Zdroj: TV Markíza)

Maroš Baňas dnes

Maroš Baňas v seriáli Dunaj, k vašim službám
Zobraziť galériu (5)
Maroš Baňas v seriáli Dunaj, k vašim službám  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: OteckoviaMaroš BaňasDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu