Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Popová hviezda na módnej šou: Veľká CHLPATÁ GUĽA, uletené topánky... Ehm, ale toto nie je karneval!

JoJo Siwa Zobraziť galériu (2)
JoJo Siwa (Zdroj: SITA)

NEW YORK - V americkom New Yorku v piatok odštartoval tradičný sviatok módy - fashion week. A ten býva vždy prehliadkou tých najextravagantnejších kúskov. Jeden taký vyniesla do spoločnosti popová hviezdička JoJo Siwa. Chlpatá guľa s uletenými topánkami... Ehm, ale veď to nie je karneval!

Pri Fashion Weekoch mnohí pozvaní popustia uzdu pri svojich outfitoch. Podujatie znesie aj výraznejšie či extrvagantnejšie kúsky. Existuje však veľmi tenká hranica medzi tým, čo je módne a nápadité a čo už by sa dalo nazvať skôr nevkusom, hraničiacim s cirkusom. Do tejto druhej kategórie sa najnovšie zaradila aj speváčka JoJo Siwa. 

Mladá 21-ročná popová hviezdička zrejme chcela využiť príležitosť na seba upútať pozornosť a aj sa jej to podarilo. Do spoločnosti totiž prišla ani nie v outfite, ale v kostýme. Oblečené mala čosi, čo pôsobilo ako veľká čierna chlpatá guľa a na nohách tiež nemala normálne topánky, ale akési zelené chlpaté čižmy s tvárou. Ehm, no zdá sa, že si JoJo pomýlila akciu... Toto nie je karneval!

Popová hviezda na módnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: JoJo Siwa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu