Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Fašiang a Bizíková po rozchode OPÄŤ SPOLU: Spojil ich krásny moment!

Marek Fašiang a Tereza Bizíková Zobraziť galériu (2)
Marek Fašiang a Tereza Bizíková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Modelka Tereza Bizíková (26) a herec Marek Fašiang (39) v decembri priznali, že už nejaký čas netvoria pár. Aktuálne však na sociálnej sieti Instagram prekvapili opäť vysmiatou spoločnou fotkou. Spojil ich krásny moment!

Marek Fašiang a Tereza Bizíková v októbri minulého roka priznali veľkú krízu vo vzťahu. A hoci sa snažili problémy ustáť, v decembri napokon oznámili definitívny koniec. „Pár, žiaľ, už netvoríme nejakú dobu, ani nežijeme v spoločnej domácnosti, stav je, žiaľ, takýto,“ priznal Marek s tým, že dôvod krachu ich vzťahu nedokáže pomenovať a radšej budú šťatní od seba, ako nešťastní spolu.

No zdá sa, že spolu napriek rozchodu vychádzajú bez problémov. Alebo minimálne kvôli spoločnej dcérke Olívii. Dievčatko, ktoré v decembri oslávi 3. narodeniny, totiž včera išlo prvýkrát do škôlky. A pri tomto dôležitom momente nemohli chýbať ani obaja jeho rodičia. Záber pôsobí, akoby medzi dvojicou k rozchodu nikdy nedošlo, pôsobia šťastne, skrátka ako spokojná rodina. Pozrite, na to milé foto! 

Fašiang a Bizíková po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram TB)

 

Viac o téme: Marek FašiangTereza Bizíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu