Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Slováci sa predbiehajú v pomoci Kovačičovi: Za 16 hodín vyzbieral už vyše 260 tisíc eur!

Michal Kovačič, Adel Ghannam, Barbora Šišoláková Zobraziť galériu (2)
Michal Kovačič, Adel Ghannam, Barbora Šišoláková (Zdroj: Facebook/Michal Kovačič)

BRATISLAVA - Michal Kovačič v sobotu definitívne ukončil spoluprácu s televíziou Markíza. A v nedeľu odhalil, čomu sa plánuje venovať ďalej. Rozbieha vlastný projekt s názvom 360° a peniaze naň zbiera Donio.sk. Slováci sa okamžite začali predbiehať v pomoci... Za 16 hodín vyzbieral už vyše 260 tisíc eur a portál dokonca nápor ľudí chvíľu nezvládal!

Galéria: Zuzana a Michal Kovačičovci

Keď Michal Kovačič v sobotu oznamoval, že to je oficiálne jeho posledný deň v Markíze, dodal: „Od zajtra som teda definitívne voľný aj z pohľadu práva a tak môžem povedať, čo budem robiť ďalej,“ avizoval moderátor. A v nedeľu odhalil, čomu sa ďalej plánuje venovať.


Spolu s bývalou reportérkou RTVS Barborou Šišolákovou a exreportérom Televíznych novín Adelom Ghannamom rozbieha nový projekt 360°, aby podľa vlastných slov priniesol to, čo sa z televízii vytráca - kritickú férovú žurnalistiku. Peniaze na rozbeh zbiera v crowfundingovej kampani na Donio.sk. 
 

Svetlo sveta uzrela len včera večer, no už teraz sa blíži k svojmu konečnému cieľu. Ten bol stanovený na 300 tisíc eur a časovo mala kampaň trvať 29 dní... Peniaze sa však zbierajú rekordnou rýchlosťou a Slováci sa doslova predbiehajú v pomoci Michalovi Kovačičovi a jeho kolegom. 

Prvým míľnikom zbierky bolo 50 tisíc eur, no už za 3 hodiny sa podarilo vyzbierať omnoho viac. Druhý míľnik, teda 100 tisíc eur, bol pokorený do 21:30 a aktuálne je splnený aj tretí míľnik - 200 tisíc eur. Na konte aktuálne svieti takmer 270 tisíc eur, do splnenia konečného cieľu tak zostáva už len 30 tisíc eur. 

Slováci sa predbiehajú v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Donio.sk)

Viac o téme: Michal Kovačič360°
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu