Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Takto ju David nikdy neponížil: Tieto slová manžela nevedela Victoria Beckham rozdýchať!

Victoria Beckham s manželom Davidom Zobraziť galériu (3)
Victoria Beckham s manželom Davidom (Zdroj: SITA/AP/Claudie Paris)

LONDÝN - Počas minulého roka sa fanúšikovia dočkali dokumentu, ktorý mapoval život a futbalovú kariéru legendárneho Davida Beckhama (49). V ňom sa samozrejme objavila aj jeho manželka Victoria (50), ktorú však podľa režiséra Fishera Stevensa počas natáčania David poriadne ponížil.

Slávna dvojica oslávila počas minulého mesiaca svoje 25. výročie svadby. Ich vzťah patrí medzi tie najsilnejšie vo svete šoubiznisu, o čom sa fanúšikovia mohli presvedčiť aj v dokumente s názvom Beckham, ktorý mapoval život bývalého futbalistu Manchesteru United či Realu Madrid.

David Beckham
Zobraziť galériu (3)
David Beckham  (Zdroj: SITA)

K natáčaniu tohto počinu sa v najnovšom rozhovore vrátil režisér Fisher Stevens, ktorý prehovoril o slávnej scéne, kde sa Victoria rozhovorila o pomeroch, z akých pochádzali ich rodičia. Bývalá speváčka povedala, že jej rodičia pochádzali z robotníckej triedy. V tom ju David prerušil a spoza dverí jej povedal, nech je úprimná. Na otázku, v akom aute ju vozieval jej otec do školy napokon odpovedala, že to bol Rolls-Royce.

„Hovoril som si, že je zlatá a otvorená. Začala hovoriť, že pochádza zo skromných pomerov... Vtedy David otvoril dvere a hovoril jej, nech je úprimná. Nemohol som tomu uveriť. Hneď som písal producentke, že čo tam robí. Naschvál sme natáčali v čase, keď mal byť David mimo domu, aby sa Victoria cítila pohodlnejšie. Bola veľmi zahanbená a nervózna, pretože to počúval. V rozhovore sme pokračovali až potom, keď som videl odísť jeho auto," povedal Stevens pre magazín Variety.

Toto prerušenie jej však napokon pomohlo. „Malo to na neho dopad a chcel, aby jeho manželka nerobila typické veci, ale chcel ju oslobodiť. Naozaj to pomohlo a ďalší rozhovor zmenil všetko. Pre film to bol dobrý moment, ale naštvalo ma to," doplnil režisér. 

Victoria Beckham
Zobraziť galériu (3)
Victoria Beckham  (Zdroj: SITA/AP/Claudie Paris)

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu