Pondelok8. júl 2024, meniny má Ivan, zajtra Lujza

Beckhamovci oslávili 25. výročie svadby: Krásne priania celebrít… Ukázali legendárne svadobné outfity!

Victoria Beckham s manželom Davidom Zobraziť galériu (2)
Victoria Beckham s manželom Davidom (Zdroj: SITA/AP/Claudie Paris)

LONDÝN - Počas včerajšieho dňa uplynulo presne 25 rokov od momentu, kedy si jeden z najslávnejších párov sveta - Victoria a David Beckhamovci povedali svoje áno. Tento deň si samozrejme pripomenuli aj na sociálnych sieťach a nezabudli naň ani slávne mená šoubiznisu.

Slávna dvojica si počas tohto roka už jeden významný deň pripomínala. V apríli totiž Victoria oslávil svoje 50. narodeniny a týmto momentom žila celá rodina. Hlavné slovo si pritom zobral jej manžel David, ktorý jej poslal krásny odkaz.

Včera však manželia oslavovali spoločné výročie. Presne pred 25-timi rokmi si totiž povedali svoje áno, čo si samozrejme pripomenuli na sociálnej sieti Instagram, kde napísali, že tento čas ubehol poriadne rýchlo. Okrem toho sa ukázali aj v ich legendárnych fialových outfitoch, ktoré mali na sebe počas ich veľkého dňa. Aj po tak dlhom čase však obom sadli ako uliate, čomu nemohli uveriť. 

Okrem nich si však tento deň pripomenulo aj viacero slávnych mien, ako je napríklad Robbie Williams. „Vaša vzájomná láska a oddanosť zostala ozajstná a vydržala aj test času," povedal spevák. „Vaše deti sú obrazom toho, kým ste ako ľudia a rodičia. Stretol som ich všetky a sú veľmi slušné, milé a úctivé. To, kým sa stali ukazuje aj to, akých majú rodičov," doplnil Williams.

Podobne sa na ich adresu vyjadrila aj bývalá speváčka Spice Girls Mel B. „25 rokov, čo je vaším tajomstvom? Bola som na vašej svadbe, kto by mohol zabudnúť na vaše fialové outfity. David a Victoria, gratulujem vám," uviedla pre The Sun.

David Beckham, Victoria Beckham
Zobraziť galériu (2)
David Beckham, Victoria Beckham  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu